Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Κρίση στην σχέση Ανχελίτας - Παναγιώτη Πέτσα

«Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για το ποιόν σου»

Big Brother 2: Κρίση στην σχέση Ανχελίτας - Παναγιώτη Πέτσα
TV24 22.10.2021 23:22
Από Ίρις Βίλα

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother 2 (22/10) το οποίο προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, είδαμε πριν από λίγο πως η σχέση της Ανχελίτας με τον Παναγιώτη Πέτσα περνάει κρίση καθώς τα πρώτα σύννεφα δεν άργησαν να έρθουν.

Όπως φάνηκε μια παρεξήγηση δεν άργησε να κάνει τα πράγματα άνω κάτω μεταξύ τους καθώς η Ανχελίτα ενοχλήθηκε με την στάση που κράτησε ο Παναγιώτης απέναντι στην Ευδοκία. Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως οι δυο κοπέλες συχνά πυκνά έχουν έρθει σε ρήξη.

Έτσι λοιπόν, η ίδια του είπε χαρακτηριστικά πως: «Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου και το ποιόν σου». Άραγε πως θα συνεχίσει η σχέση τους;

Ο τσακωμός Ανχελίτα - Πέτσα στο σπίτι του Big Brother

Το "καυτό" πλάνο Πέτσα - Ανχελίτα που συζητήθηκε όσο κανένα

Η σχέση του Παναγιώτη Πέτσα και της Ανχελίτα, έχει έρθει πιο κοντά... από ποτέ. Το ζευγάρι του Big Brother 2 δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα του, ακόμη και όταν οι κάμερες τους καταγράφουν. Πολλές επίσης είναι οι φορές που έχουν συζητηθεί στα social media λόγω κάποιων ακατάλληλων κινήσεων....

Πρόσφατα λοιπόν, έκαναν για ακόμη μια φορά το χατίρι του κάμεραμαν και χάρισαν ένα "καυτό" πλάνο στην κάμερα με τους δυο τους να είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και αγκαλιασμένοι να φιλούνται με πάθος.

Να σημειώσουμε πως Πέτσας και Ανχελίτα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο δημοφιλείς παίκτες, άρα η τακτική τους πιάνει.

Το "καυτό" πλάνο Ανχελίτα - Πέτσα στο Big Brother 2

Το

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Ποιος Στηβ; Τα "καυτά" φιλιά της Σύλιας με το σύντροφό της μετά την αποχώρηση

Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα μαντάτα για το Big Brother το πρωί του Σαββάτου (2/10)

Share