J2US: Η εμφάνιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Κέλλυς Κελεκίδου δεν "εντυπωσίασε" τους κριτές

«Στο αφηγηματικό ήσουν...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Η εμφάνιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου - Κέλλυς Κελεκίδου δεν

Μετά από την επική εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη στην έναρξη του live του «Just the two of us» σειρά είχε να εμφανιστεί στην σκηνή του show και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε μια περιπέτεια με την υγεία της.

Για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν κατάφερε να "εντυπωσιάσει" αλλά και να σπάσει το φράγμα αν και φάνηκε πως ήταν αρκετά πιο άνετος σε σχέση με άλλες φορές σύμφωνα με τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος δε διστάζει να λέει ξεκάθαρα την άποψή του.

Με τον παρουσιαστή συμφώνησε και η Δέσποινα Βανδή. «Στο αφηγηματικό ήσουν πολύ μέσα» του είπε αλλά όταν έφτασε το τραγουδιστικό κομμάτι η συνέχεια δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχής.

Η εμφάνιση στο J2US του Αλεξάνδρου - Κελεκίδου

Μόνο αν εμφανιστείς με το βρακί θα σε ψηφίσουν" - "Κάγκελο" ο Αλεξάνδρου με την ατάκα της Καινούργιου

Στη σκηνή του J2US επέστρεψε η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου, που βρίσκεται για απόψε στα bactstage, έβαλε "φωτιά" με τις ατάκες της για τον συνεργάτη της στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στο Twitter δεν έκαναν και τα καλύτερα σχόλια για τον Δημήτρη, με τον ίδιο να μην έχει και πολλές πιθανότητες να ψηφιστεί θετικά.

Για αυτό λοιπόν η Κατερίνα συμβούλεψε τον Δημήτρη να... βγει με το εσώρουχό του προκειμένου να ψηφιστεί ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε ότι έχει δει και το λεοπάρ εσώρουχό του και τον ίδιο ημίγυμνο μέσα στο καμαρίνι, όταν άλλαζε. «Δεν έχω να πω τίποτα άλλο γιατί θα κλείσουν σπίτι» απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.