Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος θα ανακαλύψει το σχέδιο της Μάρως και της Πελαγίας - Τι θα συμβεί;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 27/10

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος θα ανακαλύψει το σχέδιο της Μάρως και της Πελαγίας - Τι θα συμβεί;

Στο σημερινό (27/10) επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, η Μαριτίνα ετοιμάζεται για την πρώτη νύχτα με τον Μάνο, ενώ ο ίδιος μαθαίνει για το παιδί της Τόνιας.

Οι σημερινές 27/10 εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια

Ο Πιπερόπουλος αναγκάζεται να προσκαλέσει τον Φεγκούδη σε δείπνο, την στιγμή που ο Μάνος βρίσκεται αναίσθητος έξω από το σπίτι του.

Ο Χρύσανθος ανακαλύπτει το σχέδιο της Μάρως και της Πελαγίας ενώ μαθαίνει τυχαία για το παρελθόν της Σούλας με τον Φεγκούδη. Η Μαριτίνα ετοιμάζεται για την πρώτη νύχτα με τον Μάνο, ενώ ο ίδιος μαθαίνει για το παιδί της Τόνιας. Δείτε εδώ τι συνέβη στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς.

Η πλοκή της νέας σειράς της ΕΡΤ

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…