Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2 - Σαμάνθα: "Αν φοβόμασταν την Ευδοκία θα την πετούσαμε έξω"

Εντάσεις με την ψηφοφορία

Big Brother 2 - Σαμάνθα:
TV24 28.10.2021 00:44
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Εντάσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει η ψηφοφορία στο αποψινό (27/10) επεισόδιο του Big Brother. Σαμάνθα, Άννα Παναγιώτης και Ανχελίτα συζητούσαν συγκεκριμένα για την Ευδοκία.

Η Άννα λοιπόν τους ρώτησε μεταξύ άλλων τον λόγο που δεν ψηφίζουν πια την Ευδοκία, μιας και τις προηγούμενες φορές την είχαν ταράξει στις ψήφους, με την Άννα μάλιστα να αναρωτιέται πως δεν το κάνουν πλέον καθώς την φοβούνται.

Η Ανχελίτα ανέφερε όμως πως δεν την έχει κάνει κάτι αυτή τη φορά, σε αντίθεση με άλλους, για αυτό και δεν την ψηφίζει, ενώ η Σαμάνθα έδωσε την εξής απάντηση: "Αν φοβόμασταν την Ευδοκία θα την πετούσαμε έξω! Τι είναι η Ευδοκία δηλαδή;" Δείτε εδώ και όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

Το "καρφί" της Σαμάνθας για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Στηβ σε Ανχελίτα «Μου χρωστάς πολλά συγγνώμη»

Στο αποψινό live 22/10 του Big Brother 2 ο αποψινός καλεσμένος ήταν ο Στηβ Μιλάτος ο οποίος για άλλη μια φορά έχει την ευκαιρία να σχολιάσει τις εξελίξεις στο σπίτι μαζί με την Νάταλι Κάκκαβα, τον Γρηγόρη Γκουντάρα αλλά και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Όπως είδαμε στην Α' μετάδοση, η Ανχελίτα με τον Παναγιώτη Πέτσα είχαν έναν διαπληκτισμό μεταξύ τους καθώς της άρεσε η στάση που κράτησε ο αγαπημένος της απέναντι στην Ευδοκία καθώς παρά την συγγνώμη της όπως φαίνεται δεν θέλει να έχει πολλά πολλά μαζί της.

Από την άλλη ο Στηβ Μιλάτος μόλις αντίκρισε την Ανχελίτα δεν δίστασε να της πει χαρακτηριστικά «Μου χρωστάς πολλά συγγνώμη» καθώς θεωρεί ότι "βασανίζει κατά κάποιον τρόπο τον φίλο του. Η ίδια όπως ήταν αναμενόμενο τον ρώτησε γιατί το λέει αυτό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Από το Big Brother στο Survivor 5 - Ποιος;

Big Brother 2: Ήρθαν κοντά Νίκος και Ευδοκία - Έκαναν μαζί μπάνιο

Share