Γη της Ελιάς: Κρίσιμες ώρες για τον Ισίδωρο - Του κάνει αγωγή η...

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (18/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Κρίσιμες ώρες για τον Ισίδωρο - Του κάνει αγωγή η...

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (28/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και ο Ισίδωρος πρόκειται να δεχθεί την αγωγή που του κάνει η Αντιγόνη με την βοήθεια του Λυκούργου.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (28/10) στη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 59

Ο Λυκούργος με την Αντιγόνη κάνουν αγωγή κατά του Ισίδωρου, προκειμένου να τον αναγκάσουν να προχωρήσει στην εξέταση DNA. Η Ιουλία είναι πληγωμένη που ο Στάθης γιόρτασε την επέτειό του με την Αρετή και τον αποφεύγει, ενώ αυτός δεν έχει ιδέα τι μπορεί να της συμβαίνει.

Λίγο αργότερα, η Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη κι αμέσως του ζητάει εξηγήσεις. Ο Λυκούργος μιλά με τον άντρα της κόρης του στο τηλέφωνο, και τρομάζει από τις φρικτές απειλές που ακούει.

«Την Αρετή ο Στάθης δεν την ερωτεύτηκε ποτέ»

O Πασχάλης Τσαρούχας ο οποίος υποδύεται τον Στάθη στην σειρά, περιέγραψε με τον δικό του το τρόπο τον ήρωα του, για το αν ξέρει τον δεσμό της κόρης του, αλλά και για όσα κρατούν δυνατό έναν γάμο για χρόνια.

Ο Στάθης είναι ένας άντρας με αδυναμίες. Τα βρήκε ξανά με την Ιουλία, την πρώτη του αγάπη, και ετοιμάζεται να χωρίσει τη γυναίκα του, την Αρετή.

Η μεγάλη αγάπη του Στάθη ήταν και θα είναι η Ιουλία. Απλώς θυσίασε τη σχέση τους γιατί στα χρόνια εκείνα, όταν ήταν ' πιτσιρικάς και φτωχός, τον έπιασαν και του είπαν:

«Πού πας με την κοπέλα αυτή που ζει μέσα στα χρυσάφια, πώς θα τη ζήσεις, πώς θα αναπληρώσεις όλα αυτά που θα χάσει από τους γονείς της που θα την αποκληρώσουν εξαιτίας σου; Θα αντέξει τη ζωή πλάι σου ή θα κουραστεί;»

Για να μη χάσει η Ιουλία όλα αυτά, λοιπόν, την άνετη ζωή που είχε δίπλα στους δικούς της, ο Στάθης έκανε πίσω λόγω της μεγάλη αγάπης του, γιατί δεν ένιωθε αντάξιος της.

Τώρα όμως είναι μαζί ξανά. Πλέον είναι πιο ώριμοι και οι δύο ο Στάθης έχει καταφέρει πολλά στη δουλειά του, ξέρει ότι αξίζει και ότι δεν θα λείψει τίποτα ούτε στην οικογένεια του ούτε στην Ιουλία.

Και η Αρετή τι θα γίνει; Θα πάρουν διαζύγιο μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής;

Την Αρετή ο Στάθης δεν την ερωτεύτηκε ποτέ. Τη σέβεται ως μάνα των παιδιών του. Ήταν μια σύμβαση. Ήθελαν και οι δυο να κάνουν μια καλή οικογένεια.

Δεν έχουν ομαλή συμβίωση με τη γυναίκα του, δεν έχουν ερωτική σχέση, γι' αυτό και έχει ανοίξει η ρωγμή ανάμεσα τους, μπήκε το τρίτο πρόσωπο και φούντωσε ξανά η παλιά ρομαντική ιστορία με την Ιουλία. Η Αρετή και ο Στάθης τα έδωσαν όλα στο μεγάλωμα των παιδιών και ξέχασαν να είναι ζευγάρι