The Bachelor 2: "Δεν είσαι ο Αλέξης που ήξερα" - Εκτός εαυτού η Γιώτα

"Πες το μου να σηκωθώ να φύγω σήμερα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Από την αρχή του αποψινού (29/10) επεισοδίου του The Bachelor, η ψυχολογική κατάσταση της Γιώτας δεν ήταν καθόλου καλή, με την ίδια να τα "χώνει" κανονικότατα στον Αλέξη, στην Τελετή των Ρόδων.

Συγκεκριμένα, αφού πρώτα διέκοψε το τετ α τετ του με τον Τζωρτζίνα, πήγε και ζήτησε τα ρέστα από τον Αλέξη, με την ίδια να θέλει ακριβώς να μάθει τον λόγο που δεν της δείχνει πια ενδιαφέρον.

"Πες το μου άμα δεν ενδιαφέρεσαι να σηκωθώ να φύγω σήμερα" του είπε με πολύ έντονο ύφος, ωστόσο εκείνος της τόνισε να μην φωνάζει και να προσπαθήσουν να μιλήσουν ήρεμα.

Ο τσακωμός της Γιώτας με τον Αλέξη στο The Bachelor 2

"Κοίτα τα χάλια σου" - "Σφαγή" στην Τελετή των Ρόδων

Εντάσεις και φωνές για ακόμη μια φορά επικρατούν στην αποψινή (29/10) Τελέτη των Ρόδων στο The Bachelor 2, με πρωταγωνίστριες αυτή την φορά την Έλενα και την Ιζαμπέλα.

Σε μια συζήτηση, συγκεκριμένα, που είχαν όλες οι κοπέλες μεταξύ τους, η Έλενα (που τσακώθηκε νωρίτερα και με την Τζωρτζίνα) τόνισε πως η Ιζαμπέλα μπορεί να εκνευρίζεται όταν ακούει πως είναι ο "στρατηγός" τους σπιτιού και πως κάνει ότι θέλει μερικές κοπέλες, ωστόσο στην πραγματικότητα παίρνει δύναμη από όλο αυτό.

Εκείνη φυσικά το αρνήθηκε, με την Έλενα να συνεχίζει την "επίθεση" προς εκείνη, κατηγορώντας την την ίδια στιγμή πως δεν είναι φυσιολογικό να κάνει κολλητή παρέα με την Γιώτα, με την οποία στην αρχή μόνο που δεν είχαν "σκοτωθεί" μεταξύ τους.