The Voice: «Θέλετε να με συλλάβετε;» - Τρελό γέλιο με την ατάκα της Έλενας Παπαρίζου

Η εμφάνιση της αστυνομικού προκάλεσε χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice: «Θέλετε να με συλλάβετε;» - Τρελό γέλιο με την ατάκα της Έλενας Παπαρίζου

Στη σκηνή του The Voice ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής (31/10) η Ευανθία Χριστοπούλου. Η ίδια σημείωσε μια καλή εμφάνιση ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς δεν γύρισε κάποια καρέκλα από τους κριτές.

Ωστόσο, όταν οι 4 κριτές γύρισαν φάνηκαν γοητευμένοι από το παρουσιαστικό της και μάλιστα έπαθαν πλάκα όταν η Ευανθία τους αποκάλυψε πως είναι αστυνομικός!

«Θέλετε να με συλλάβετε» είπε χιουμοριστικά η Έλενα Παπαρίζου ενώ αρκετά εντυπωσιασμένος φάνηκε να είναι και ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος της έκανε κομπλιμέντα και μάλιστα την συνόδευσε προς τα έξω. Δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό 30/10 επεισόδιο του The Voice.

Η εμφάνιση της Ευανθίας στο The Voice και η επική ατάκα της Παπαρίζου

«Θα ειπωθούν όταν πρέπει...» - Η πρώτη αντίδραση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το The Voice

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/10) η Βάλια Χατζηθεοδώρου, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε για εκείνη ότι παίρνει τη θέση της Λάουρας Νάργες στα backstage του The Voice.

«Όταν πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα, θα ειπωθούν, από το κανάλι και από τους ανθρώπους που είναι στον ΣΚΑΙ. Το Voice είναι ένα πρόγραμμα που μου αρέσει πάρα πολύ, το βλέπω πάρα πολλά χρόνια. Τον έχω δει από κοντά τον Γιώργο Λιανό, μια χαρά, είναι κούκλος.

Πέρασα πολύ ωραία στον Τροχό της τύχης αλλά ήταν κάτι διεκπεραιωτικό ας πούμε θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο για να με μάθει ο κόσμος καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων η Βάλια Χατζηθεοδώρου.