The Bachelor 2: "Μην μου ξανά υψώσεις τον τόνο της φωνής σου" - "Σκοτώθηκαν" Ιζαμπέλα και Λένα

"Νομίζω παραγνωριστήκαμε!"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Μπορεί να είχαν έρθει σχετικά κοντά, ωστόσο στο αποψινό (3/11) επεισόδιο του The Bachelor παραλίγο να "σκοτωθούν" μεταξύ τους. Ο λόγος για την Ιζαμπέλα και την Λένα.

Την ώρα που ο Αλέξης βρισκόταν σε ατομικό ραντεβού με την Τζωρτζίνα, οι δύο κοπέλες βρήκαν ευκαιρία να φαγωθούν μεταξύ τους και να βγάλουν δόντια!

Το σοβαρό πρόβλημα της Λένας είναι ο τρόπος που μιλάει η Ιζαμπέλα, καθώς την βρίσκει τρομερά αγενή, ενώ η δεύτερη από την άλλη νομίζει πως παραγνωριστήκανε και πως έχει πάρει παραπάνω θάρρος από ότι πρέπει για να της υψώσει δε την φωνή!

Ο τσακωμός Ιζαμπέλας και Λένας στο The Bachelor 2

Ξεφτίλισε όλες τις παίκτριες η Ιζαμπέλα - «Οι περισσότερες έχουν IQ τυρόπιτας»

Η Ιζαμπέλα από το The Bachelor 2 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ξεφτίλισε όλες τις κοπέλες που μαζί της διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά. Δεν δίστασε να πει πως έχουν "iq τυρόπιτας".

«Γελάω. Αν θεωρείται ένας δυναμικός άνθρωπος στρατηγός, δεν έχω να πω κάτι. Οι περισσότερες έχουν iq τυρόπιτας. Είμαι στρατηγός του εαυτού μου», ξεκαθάρισε στην εκπομπή.

«Η Αθηνά δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Εγώ πιστεύω ότι είναι πονηρή, καταλαβαίνει πολλά και αυτό φάνηκε από τη μέρα που μπήκε στο δωμάτιο και μου κουνούσε το δάχτυλο και μου έλεγε ότι δεν θα είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου. Όσο και να μη συμπαθείς μια κοπέλα δεν τις δίνεις τέτοιες ευχές. Ποια είναι αυτά που θα μιλήσει για τη δική μου ευτυχία;», είπε για τον καβγά με την Αθηνά.