The Bachelor 2: "Δείχνει απαταιτητική" - Ξενέρωσε ο Αλέξης με την Τζωρτζίνα

Πολλές οι προσδοκίες της από έναν άντρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Την Τζωρτζίνα διάλεξε για ατομικό ραντεβού ο Αλέξης, στο αποψινό (3/11) επεισόδιο του The Bachelor, μια απόφαση που έβγαλε την Γιώτα έξω από τα ρούχα της.

Ωστόσο, εκείνος πήγε να την πάρει από την βίλα, με την Τζωρτζίνα να δείχνει κάπως... απογοητευμένη μόλις είδε το αμάξι του, καθώς του είπε πως τον έχει συνηθίσει με πιο ακριβά αυτοκίνητα.

«Πιο πολύ ενδιαφέρει τη Τζωρτζίνα με τι αυτοκίνητο θα πάμε, παρά την ενδιαφέρει η στιγμή», είπε μάλιστα ο Αλέξης. Λίγο αργότερα, δε, εκείνη αποκάλυψε πως της αρέσει να της κάνουν δώρο κοσμήματα.

Εκείνος, αρκετά έκπληκτος, είχε επιλέξει να πάνε για μασάζ, με την Τζωρτζίνα μάλιστα να λέει: «Περίμενα κάτι πιο grande! Κάνω πολλές μάσκες προσώπου. Έχω ένα δωμάτιο γεμάτο με μάσκες. Η αγαπημένη μου είναι με φύλλα χρυσού. Είναι λίγο ακριβή αλλά...».

Ο Αλέξης είχε πάθει κυριολεκτικά πλάκα και απλά αρκέστηκε να πει πως «Η Τζωρτζίνα δείχνει λίγο απαιτητική και ξαφνιάζομαι...» με τον ίδιο να φαίνεται αρκετά ξενερωμένος από τις απαιτήσεις της!

Το ξενέρωμα του Αλέξη με την Τζωρτζίνα στο The Bachelor 2

Αυτή είναι η τελική τριάδα - Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο μόνο εδώ

Κι ενώ επικρατεί το αδιαχώρητο στον ALPHA με τον χωρισμό της πασίγνωστης παρουσιάστριας, άλλοι συνεχίζουν να αναζητούν τον έρωτα και ο Αλέξης Παππάς, συγκεκριμένα, φαίνεται πως τον βρήκε μέσα από το The Bachelor 2!

Μπορεί ήδη να σας έχουμε αποκαλύψει με φωτογραφίες ντοκουμέντο ποια θα είναι η νικήτρια του φετινού κύκλου (δείτε την εδώ) αλλά μέχρι να φτάσουμε σε αυτό έχουμε ακόμα να δούμε πολλά! Τρεις θα είναι οι τελικές επιλογές του Αλέξη, κι εμείς τις ξέρουμε ήδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η τελική τριάδα σχηματίζεται από την Γιώτα, την Άννα και την Αθηνά New York! Κι επειδή πάντα στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog μιλάμε με ντοκουμέντα κι αποδείξεις, ιδού παρακάτω ένα βίντεο από το αεροδρόμιο όπου ο Αλέξης συνοδεύεται από τις τρεις αυτές δεσποινίδες. Ταξιδεύουν σε νησί για να γυριστούν τα τελευταία επεισόδια...