The Bachelor 2: Η Γιώτα έφαγε Χ από τον Αλέξη και τα έβαλε με όλες

Καθόλου καλά τα νεύρα της...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Η Γιώτα έφαγε Χ από τον Αλέξη και τα έβαλε με όλες

Καθόλου καλά δεν είναι τα νεύρα της Γιώτας τις τελευταίες μέρες στο The Bachelor, καθώς ο Αλέξης της δείχνει ολοένα και λιγότερο ενδιαφέρον, κάτι που την έχει βγάλει έξω από τα ρούχα της.

Μετά το ξέσπασμα που είχε εναντίον του στη Τελετή των Ρόδων, η Γιώτα τον αγκάλιασε μόλις τον είδε στο αποψινό (3/11) επεισόδιο, ωστόσο η διάθεσή της δεν ήταν και τόσο καλή.

Μάλιστα, όταν εκείνος ανακοίνωσε πως θα βγει ατομικό ραντεβού με την Τζωρτζίνα, η Γιώτα έγινε έξαλλη και μάλιστα τα έβαλε με όλες τις κοπέλες, με την ίδια να τονίζει πως αντιδράει έτσι επειδή μόνο εκείνη θέλει πραγματικά τον Αλέξη. Στο επίκεντρο, ωστόσο, του σχολιασμού της, στάθηκε η Αθηνά.

«Ξενέρωσα. Απαίσιο όλο αυτό… Δεν έχει σχέση, αν είναι φίλη μας η Τζωρτζίνα. Αντιδρώ έτσι γιατί πραγματικά τον θέλω, αν εσείς όχι, δικό σας θέμα. Γιατί σε θέλει; Αν δεν σε στέλναμε εμείς, δεν θα είχες ποτέ ατομικό ραντεβού. Είχες ραντεβού πριν 500 χρόνια και δεν ήταν σαν το δικό μου. Ήσουν φουλ κρύα και δεν είχες αυτό, που έχω εγώ με τον Αλέξη. Δεν πιστεύω λέξη» της είπε χαρακτηριστικά η Γιώτα.

Ο τσακωμός της Γιώτας με τις υπόλοιπες κοπέλες στο The Bachelor 2

Αυτή είναι η τελική τριάδα - Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο μόνο εδώ

Κι ενώ επικρατεί το αδιαχώρητο στον ALPHA με τον χωρισμό της πασίγνωστης παρουσιάστριας, άλλοι συνεχίζουν να αναζητούν τον έρωτα και ο Αλέξης Παππάς, συγκεκριμένα, φαίνεται πως τον βρήκε μέσα από το The Bachelor 2!

Μπορεί ήδη να σας έχουμε αποκαλύψει με φωτογραφίες ντοκουμέντο ποια θα είναι η νικήτρια του φετινού κύκλου (δείτε την εδώ) αλλά μέχρι να φτάσουμε σε αυτό έχουμε ακόμα να δούμε πολλά! Τρεις θα είναι οι τελικές επιλογές του Αλέξη, κι εμείς τις ξέρουμε ήδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η τελική τριάδα σχηματίζεται από την Γιώτα, την Άννα και την Αθηνά New York! Κι επειδή πάντα στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog μιλάμε με ντοκουμέντα κι αποδείξεις, ιδού παρακάτω ένα βίντεο από το αεροδρόμιο όπου ο Αλέξης συνοδεύεται από τις τρεις αυτές δεσποινίδες. Ταξιδεύουν σε νησί για να γυριστούν τα τελευταία επεισόδια...