The Bachelor 2: "Με συγκρίνεις με τις υπόλοιπες κοπέλες;" - Έξαλλη η Γιώτα με τον Αλέξη

Ξεκαθάρισαν τα πράγματα μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Καθόλου καλά δεν τα πάνε τις τελευταίες μέρες ο Αλέξης και η Γιώτα, παρόλο που στην αρχή του The Bachelor φαινόταν πως θα καταλήξει μαζί της.

Στο αποψινό (4/11) λοιπόν επεισόδιο, ο Αλέξης επισκέφθηκε τα κορίτσια στη βίλα προκειμένου να ανακοινώσει ποιες έχει διαλέξει να πάρει μαζί του στο ομαδικό ραντεβού.

Πριν όμως αυτό, ο ίδιος πήρε μαζί του έξω την Γιώτα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν μεταξύ τους τα πράγματα. Καθ'όλη τη συζήτηση, η Γιώτα συνεχώς τον κατηγορούσε πως δεν της δείχνει καθόλου ενδιαφέρον. Όταν μάλιστα εκείνος της είπε πως πρέπει να είναι με όλες προκειμένου να τις γνωρίσει καλά, εκείνη του τα γύρισε και εκνευρίστηκε όταν θεώρησε πως την συγκρίνει με τις υπόλοιπες.

Το ξεκαθάρισμα Γιώτας - Αλέξη στο The Bachelor 2

Αυτή είναι η τελική τριάδα - Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο μόνο εδώ

Κι ενώ επικρατεί το αδιαχώρητο στον ALPHA με τον χωρισμό της πασίγνωστης παρουσιάστριας, άλλοι συνεχίζουν να αναζητούν τον έρωτα και ο Αλέξης Παππάς, συγκεκριμένα, φαίνεται πως τον βρήκε μέσα από το The Bachelor 2!

Μπορεί ήδη να σας έχουμε αποκαλύψει με φωτογραφίες ντοκουμέντο ποια θα είναι η νικήτρια του φετινού κύκλου (δείτε την εδώ) αλλά μέχρι να φτάσουμε σε αυτό έχουμε ακόμα να δούμε πολλά! Τρεις θα είναι οι τελικές επιλογές του Αλέξη, κι εμείς τις ξέρουμε ήδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η τελική τριάδα σχηματίζεται από την Γιώτα, την Άννα και την Αθηνά New York! Κι επειδή πάντα στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog μιλάμε με ντοκουμέντα κι αποδείξεις, ιδού παρακάτω ένα βίντεο από το αεροδρόμιο όπου ο Αλέξης συνοδεύεται από τις τρεις αυτές δεσποινίδες. Ταξιδεύουν σε νησί για να γυριστούν τα τελευταία επεισόδια...