GNTM 4: Επική γκάφα! Αποκάλυψαν τη σχέση μεταξύ Όλγας και Στυλιανού;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Επική γκάφα! Αποκάλυψαν τη σχέση μεταξύ Όλγας και Στυλιανού;

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 4, το οποίο προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς πέρα από την "εισβολή" των 4 μοντέλων που πήραν μια δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να ξαναζήσουν το ταξίδι, είδαμε και την Ελένη Φουρέιρα.

Μεταξύ άλλων, η Όλγα Ντάλλα είναι ένα από τα επίδοξα μοντέλα που έχει απασχολήσει αρκετά μέσα στο ριάλιτι καθώς πριν από λίγο καιρό οι φήμες είχε "φουντώσει" αρκετά ότι είναι μαζί με τον Θάνο. Βέβαια, τα πράγματα μετά από την αποχώρησή του φαίνεται πως άλλαξαν αρκετά.

Πιο συγκεκριμένα, την στιγμή που οι διαγωνιζόμενοι καθόντουσαν στο παλτό λίγο πριν ανακοινώσουν ποιο άτομο θα αποχωρήσει, ο Θάνος ρώτησε τον Στυλιανό: «Αν γυρνούσαμε πίσω το χρόνο και είχες την πρώτη φωτογράφιση, το "Φιλί" με την Όλγα τότε όμως θα την φιλούσες;»

Έτσι, ο Κωνσταντίνος είπε απευθείας «Παιδιά έχει κάμερα. Εκεί έχει το φωτοκύτταρο αναμμένο». Άραγε η Όλγα με τον Στυλιανό είναι το επόμενο ζευγάρι του GNTM;

Η επική γκάφα στο GNTM 4

Spoiler για το GNTM 4 - Αυτή είναι η τελική 3άδα

Μπορεί στην τηλεόραση το GNTM να βρίσκεται στα μισά, ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει πάρα πολύ. Τόσο πολύ που όχι μόνο παίκτες έχουν αποχωρήσει, αλλά έχουν επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητα τους και διασκεδάζουν σε νυχτερινά κέντρα.

Μετά λοιπόν τη φωτογραφία που κυκλοφορεί και θέλει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να έχει τρυφερά τετ α τετ με παίκτη του ριάλιτι, βγήκε το spoiler για τους τρεις παίκτες που φτάνουν τον τελικό και θα "μονομαχήσουν" μπροστά από την φωτογραφική για την νίκη.

Σύμφωνα με το ethnos.gr και ρεπορτάζ του για το ριάλιτι μοντέλων, οι παίκτες που τα κατάφεραν με τις επιδόσεις του να φτάσουν μέχρι το τέλος, είναι η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Αυτή είναι η τελική 3άδα του GNTM 4