Άγριες Μέλισσες: Σε άθλια κατάσταση ο Πέτρος - Αναγκάζεται να πει την αλήθεια

Οι σημερινές 11/11 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Σε άθλια κατάσταση ο Πέτρος - Αναγκάζεται να πει την αλήθεια

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό 11/11 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Γίνονται πολλές αποκαλύψεις, ενώ ο Πέτρος παθαίνει το σοκ της ζωής του, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να πει όλη την αλήθεια στην Ελένη.

Οι 11/11 εξελίξεις των Άγριων Μελισσών

Η Ελένη προκαλεί ανοιχτά τον Ακύλα και εκείνος φοβάται πως έμαθε την αλήθεια. Μια ανίερη συμμαχία φαίνεται να γεννιέται κι ένας παλιός έρωτας σιγοβράζει ακόμα. Η Ελένη, αφού πληροφορείται τα δυσοίωνα νέα για τον Λάμπρο, επιδίδεται σ’ έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να τον γλυτώσει. Θα επισκεφθεί μια γυναίκα που θ’ αποδειχθεί η απόλυτη καταστροφή της.

Ο Λάμπρος δέχεται πρόταση για ν’ αποδράσει από το στρατόπεδο, ενώ ο Προκόπης παίρνει μια σημαντική απόφαση. Η Ζωή βρίσκεται στριμωγμένη καθώς ο Μελέτης ξέρει το μυστικό της.

Ο Πέτρος, καταρρακωμένος, μαθαίνει την αλήθεια για τον αδελφό του και παραδέχεται στην Ελένη πως είναι μέλος της ΕΑΚ, όπως και η Ασημίνα. Η Μυρσίνη υποψιάζεται πως η Αντιγόνη πολιορκεί τον Δούκα.

Ο Κωνσταντής προσπαθεί να προσεγγίσει τη Δρόσω, ενώ ο Νικηφόρος ζητά από τη Ρένα να βγουν ραντεβού. Ο γάμος της Ουρανίας και του Κυριάκου έχει τριγμούς εξαιτίας του δανείου για τον Σαραντόπουλο, ενώ η Σοφούλα δε νιώθει έτοιμη να βρεθεί ερωτικά με τον Άγγελο, οποίος νιώθει απόρριψη.

Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα καθώς ο Σαράφης φέρνει άσχημα νέα.

Ο Κωνσταντής είναι ετοιμοθάνατος

Σε οριακή κατάσταση είναι πλέον η υγεία του Κωνσταντή και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να πεθάνει! Η Δρόσω που το μαθαίνει δεν μπορεί να αντέξει μια τέτοια σκέψη και έτσι τα παρατάει όλα και τρέχει να τον σώσει! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω, όπως ήδη γνωρίζετε, αναγκάστηκαν να χωρίσουν υπό το βάρος των αποκαλύψεων στο τέλος του β΄ κύκλου. Ομως ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ... Ακόμα σιγοκαίει και παρά τις προσπάθειές τους να προχωρήσουν, κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο! Μέσα σε όλα ο Κωνσταντής καταφεύγει στο ποτό προκειμένου να ξεχάσει όσα συνέβησαν στη ζωή του...

Η δολοφονία του αδελφού του από τη γυναίκα που αγαπάει; Η δολοφονία του Γιάννου μπροστά στα μάτια του; Η προδοσία των γονιών του; Το τέλος της φιλίας του με τον Μελέτη; Ολα αυτά και ακόμα περισσότερα είναι τα πράγματα που ο νεαρός Σεβαστός θέλει να ξεχάσει!

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η τραγική είδηση πως πέθανε ηθοποιός της σειράς του ΑΝΤ1.

Ομως πλέον η κατάστασή του με το αλκοόλ έχει ξεφύγει και ήδη γνωρίζουμε πως η υγεία του είναι εύθραυστη και κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή να πεθάνει από κίρρωση του ήπατος! Τόσο τα αδέλφια του όσο και οι γονείς του τον έχουν παρακαλέσει ουκ ολίγες φορές να κάνει μια προσπάθεια να το κόψει και να παλέψει να σταθεί ξανά στα πόδια του! Μάταια, όμως! Ο Κωνσταντής συνεχίζει να κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια, μέχρι που ο οργανισμός του ξεπερνάει τα όριά του και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του...

Άγριες Μέλισσες Ο Κωνσταντής είναι ετοιμοθάνατος

Κι ενώ ο Κωνσταντής νοσηλεύεται ξανά στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά σε κρίσιμη κατάσταση, η Δρόσω ανεβαίνει για πρώτη φορά στο σανίδι για την παράσταση του Λευτέρη Μεγαρίτη. Το κλίμα στη θεατρική ομάδα του νεαρού είναι τεταμένο με αφορμή το λογοκριμένο κείμενο, ενώ η μέρα της πρεμιέρας εξελίσσεται σε πεδίο μάχης με πολλές συγκρούσεις. Ωστόσο, ένας ηθοποιός θα πεθάνει σίγουρα, αφού θα τον δολοφονήσουν.

Ο Ακύλας που παρακολουθεί την παράσταση από τον εξώστη γίνεται έξαλλος με τον γιο του και τις πράξεις του, που πέρα από το γεγονός ότι δεν συμβαδίζουν με το καθεστώς, τον φέρνουν και σε δύσκολη θέση απέναντι στα πρόσωπα της εξουσίας. Παρά τις δυσκολίες, η παράσταση ολοκληρώνεται, αλλά στη συνέχεια ο Ακύλας τιμωρεί με σκληρό τρόπο τον γιο του!

Στο μεταξύ η Δρόσω, που καθ’ όλη τη διάρκεια βρισκόταν σε αναμμένα κάρβουνα γνωρίζοντας την κατάσταση του Κωνσταντή, φεύγει αμέσως μετά το τέλος και πάει να βρει τον πρώην αγαπημένο της! Δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του και ορκίζεται πως θα είναι δίπλα του μέχρι να τον δει να γίνεται ξανά καλά και να στέκεται στα πόδια του. Κι αυτό είναι το μόνο που μπορεί να σώσει τον Κωνσταντή: η αγάπη της Δρόσως!