Big Brother 2: Σπαραγμός στο σπίτι - Ράκος ψυχολογικά όλοι με την αποχώρηση του Κωστή

Έκλαιγαν με λυγμούς Ανχελίτα και Πέτσας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Σπαραγμός στο σπίτι - Ράκος ψυχολογικά όλοι με την αποχώρηση του Κωστή

Η αποχώρηση του Κωστή από το live της Παρασκευής (12/11) έφερε μεγάλη θλίψη στο σπίτι του Big Brother σε πολλούς παίκτες. Η Ανχελίτα και ο Πέτσας δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη και με το που έφυγε ο φίλος τους ξέσπασαν σε κλάματα.

Η Ανχελίτα ήταν πραγματικά απαρηγόρητη και δεν μπορούσε να ηρεμήσει για αρκετή ώρα από τη στιγμή που έφυγε ο Κωστής.

Από τη μεριά του, ο Πέτσας δεν μπορούσε να πιστέψει πως έφυγε ο Κώστας, ένας άνθρωπος αγαθός που δεν είχε κακία με κανέναν, και μένουν στο σπίτι παιδιά που δεν ακούγονται ποτέ και δεν συμμετέχουν σε τίποτα.

Τα κλάματα με την αποχώρηση του Κωστή από το σπίτι του Big Brother 2

Ευδοκία για Νίκο - «Έχουμε συναισθήματα ο ένας για τον άλλον»

Η Ευδοκία αποφάσισε για πρώτη φορά να παραδεχθεί ενώπιον του Big Brother, πως εκείνη και ο Νίκος έχουν έρθει πολύ κοντά και πως έχουν αναπτύξει συναισθήματα ο ένας για τον άλλον χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν κάνει σχέση.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μετά τις ερωτήσεις που δέχθηκαν και οι δύο από τους παρουσιαστές στο live της Παρασκευής για τη μεταξύ τους σχέση.

Η Ευδοκία εξήγησε πως είναι κοροϊδία πια να λένε πως δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους μιας και ο χρόνος που περνάνε μαζί τους έχει κάνει να δεθούν και να γίνουν κάτι παραπάνω από καλοί φίλοι. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει πως ο Νίκος είναι ο σύντροφός της.