Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

GNTM 4: Ολόκληρο το σπίτι εναντίον της Κυβέλη - Τους έκανε άνω κάτω

Χαμός μεταξύ των μοντέλων

GNTM 4: Ολόκληρο το σπίτι εναντίον της Κυβέλη - Τους έκανε άνω κάτω
TV24 22.11.2021 22:08
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Είναι πια ξεκάθαρο και ολοφάνερο πως το σπίτι του GNTM 4 έχει χωριστεί σε τρία στρατόπεδα. Το ένα είναι ο Ντίνος με την Κυβέλη, το άλλο οι Quatrifoglio και το άλλο όλοι οι υπόλοιποι.

Όπως αποδείχθηκε λοιπόν, η Κυβέλη και στις δύο κλίκες έβαζε λόγια και έθαβε τους παίκτες της μίας στους παίκτες της άλλης, προκαλώντας τον απόλυτο χαμό.

Λίγο λοιπόν μετά την ολοκλήρωση του αποψινού (22/11) challenge, οι Quatrifoglio και τα υπόλοιπα μοντέλα έκατσαν στον κήπο και ξεκαθάρισαν τα πράγματα μεταξύ τους, διαπιστώνοντας πως όλο αυτό έχει γίνει εξαιτίας της Κυβέλη.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο σπίτι του GNTM 4 εξαιτίας της Κυβέλης

Γυμνοί παίκτες στον αέρα του STAR; Η παραγωγή χρειάστηκε να βάλει θολούρα στο πλάνο

Όπως έχουμε παρατηρήσει αρκετές φορές, οι παίκτες του GNTM 4 δεν δείχνουν να ντρέπονται ιδιαίτερα. Και δεν μιλάμε για την ώρα της φωτογράφισης που κάνουν τη δουλειά τους - όμως έχουν συμβεί και ακατάλληλα ευτράπελα - , αλλά όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Δεν διστάζουν να μιλήσουν άσχημα ο ένας στον άλλον ή να δείξουν τρυφερές στιγμές τους κυρίως τα ζευγάρια του παιχνιδιού.

Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες, πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η σχέση που έχει αναπτύξει η Κυβέλη με τον Ντίνο. Οι δυο τους έχουν απομονωθεί από τα υπόλοιπα παιδιά και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μάλιστα, ένα πρόσφατο πλάνο που προβλήθηκε στον αέρα του STAR από τους δυο τους να ξυπνούν στο ίδιο κρεβάτι αποδεικνύει πως έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Ωστόσο, το γεγονός ότι η παραγωγή έβαλε θολούρα πάνω τους, δημοσίευμα τους θέλει να είναι... γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα.

Παρατηρώντας όμως πιο καλά το πλάνο, θα δείτε πως δεν ήταν γυμνοί, αφού η Κυβέλη δεν είχε σηκωθεί καν από το κρεβάτι, ενώ ο Ντίνος φαινόταν μόνο από τη μέση και πάνω. Οπότε, λογικά θα υπήρχε κάποιο προϊόν πάνω στο κομοδίνο που δεν ήταν χορηγός και δεν επιτρέπεται να δείξουν την μάρκα στον αέρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4: Ο Καράβας μοίρασε εγκεφαλικά στο Twitter - «Αυτή την τηλεόραση θέλουμε»

GNTM 4: "Ατύχημα" για την Όλγα στο σετ - Της έφυγε το ρούχο και φωτογραφήθηκε γυμνή

Share