The Bachelor 2: "Είσαι η έννοια του κλόουν" - "Σκοτώθηκαν" Γιώτα και Έλενα

'Σε τρώμε στη μάπα καθημερινά"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Με τσακωμούς και εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό (25/11) επεισόδιο του The Bachelor 2. Αυτή τη φορά, πρωταγωνίστριες δεν ήταν η Αθηνά και η Ιζαμπέλα όπως χθες, αλλά η Έλενα και η Γιώτα.

Την ώρα, συγκεκριμένα, που η δεύτερη έραβε το φόρεμά της για την αυριανή Τελετή των Ρόδων, η Έλενα μαζί με την Άννα και την Φένια ξεκίνησαν να την προκαλούν, κατηγορώντας την πως ούτε ξέρει να ράβει και πως μάλιστα συνεχώς ζητάει να φορέσει τα ρούχα της Ιζαμπέλας!

Η Έλενα ξεκίνησε να φωνάζει στην Γιώτα «Είσαι η έννοια του ψέματος», με την δεύτερη να απαντά: «Είσαι η έννοια του κλόουν». Η πρώτη ωστόσο συνέχισε: «Σε τρώμε στη μάπα καθημερινά. Δεν θα με προσβάλεις εμένα».

Ο τσακωμός Έλενας - Γιώτα στο The Bachelor 2

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Βίντεο με τον Αλέξη Παππά από την πισίνα της βίλας

Κι ενώ ο τελικός πλησιάζει - δείτε εδώ την ημερομηνία - μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν οι εικόνες που έφτασαν στον τηλεθεατή κατά τη διάρκεια προβολής ενός εκ των νέων επεισοδίων του «The Bachelor».

Μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι να έχει συνηθίσει το κοινό σε σκηνές… απείρου κάλλους, ωστόσο το επεισόδιο της Πέμπτης, απέσπασε φαρμακερά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου – και όχι άδικα.

Τι είδαμε;

Οι παίκτριες φόρεσαν τα μαγιό τους και επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ, με τον κάμερα μαν να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στα «κλικς» που έμελλε να σχολιαστούν όσο ελάχιστα.

Η εικόνα, άλλωστε, μιλά από μόνη της…