Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τραγωδία στην Γη της Ελιάς - Ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος αίματος

Οι εξελίξεις στα επόμενα (28/11-2/12) επεισόδια

Τραγωδία στην Γη της Ελιάς - Ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος αίματος
TV24 26.11.2021 22:56
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα πάνω κάτω πρόκειται να σημειωθούν στα επόμενα (28-2/12) επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς ενώ κυκλοφόρησε και ένα σούπερ spoiler!

Οι εξελίξεις στα επόμενα (28-2/12) επεισόδια της Γης της ελιάς

Επεισόδιο 86 (Κυριακή 28 Νοεμβρίου)

Η Μαρία εμφανίζεται στη Μάνη, όπου περνά ανέμελες στιγμές. Για κακή της τύχη, όμως, πέφτει πάνω στον Λυκούργο. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν τις συστάσεις, παρουσιάζοντάς τη με ψεύτικο όνομα, ωστόσο ο Λυκούργος πιστεύει πως κάπου την έχει ξαναδεί… Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να μη μεταβιβάσει το 25% της επιχείρησης στη Μυρτάλη, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Στάθης παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μακριά από την Ιουλία, ενώ πλησιάζει η επέμβαση της Αρετής. Ο Ιάκωβος, από την άλλη, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να φέρει πιο κοντά την Ιουλία και τον αστυνόμο Κουράκο.

Η Βασιλική νιώθει έντονη αδιαθεσία και φοβάται ότι μπορεί να χάσει το μωρό, ενώ η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό έχει προκύψει στη ζωή της κόρης της και της το κρύβει.Ο Ιάκωβος σκαλίζει εκ νέου το θέμα της διαθήκης, επικοινωνεί με γραφολόγο και τη δίνει ξανά για συσχετισμό. Η Χάιδω παλεύει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Λυκούργο, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δέχεται μια απροσδόκητη κι άκρως απειλητική επίθεση μέσα στο σπίτι της…

Επεισόδια 87+88 (Δευτέρα 29 Νοεμβρίου)

Ο Στάθης, με βαριά καρδιά, λέει στην Ιουλία να συνεχίσει τη ζωή της, καθώς ο ίδιος δεν σκοπεύει να χωρίσει ποτέ από την Αρετή. Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι ο Κωνσταντίνος βοήθησε να βρεθεί η κόρη της, ο Λυκούργος, όμως, της εφιστά την προσοχή λέγοντάς της ότι ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τις δραστηριότητές του. Ο Λυκούργος, επίσης, θυμάται ότι η γυναίκα που είδε μαζί με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά είναι η Μαρία Αναγνώστου, η οποία καταδικάστηκε, πριν από πολλά χρόνια, για τη δολοφονία του εραστή της. Ο Κουράκος υποπτεύεται ότι ο Ανέστης προσπάθησε να «λαδώσει» τον καινούριο του βοηθό, τον Στράτο, και αναζητά τρόπο για να τον παγιδέψει.

Η Χάιδω συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας. Η Άννα συμβουλεύει τον Πότη να διεκδικήσει ανοιχτά την Ευτυχία, αλλά εκείνος δεν βρίσκει το κουράγιο. Την ίδια ώρα, Άννα κι Ευτυχία μπαίνουν στο στόχαστρο του Ανέστη που βάζει σκοπό της ζωής του να τις πετάξει έξω από τη δουλειά στους ελαιώνες. Η Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή τού Αλέξη, ενώ εκείνος της εξομολογείται πως γνώρισε μια κοπέλα που του αρέσει πολύ. Αποφεύγει, όμως, να της αναφέρει πως η Μάρθα του θυμίζει έντονα την Μυρτάλη.

Επεισόδια 89+90 (Τρίτη 30 Νοεμβρίου)

Ο Φίλιππος βάζει έναν φίλο να του βρει σπίτι στην Αθήνα, για να το σκάσει άμεσα από τη Μάνη με τη Βασιλική. Η Μυρτάλη με την Αθηνά συζητούν την πρότασή της να της μεταβιβάσει το 25% της περιουσίας. Ο Ανέστης απολύει την Άννα και την Ευτυχία, μπροστά σε όλους τους εργάτες, με την Άννα να του κάνει επίθεση άνευ προηγουμένου. Ο Αποστόλης ανακαλύπτει ότι κάποιος κλέβει λάδι κι ενημερώνει την Αθηνά. Η Μαργαρίτα μένει άφωνη όταν ο Ιάκωβος της αποκαλύπτει με ποιο τρόπο θέλει να βοηθήσει τους άστεγους της περιοχής. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο Ιάκωβος προσέλαβε γραφολόγο για να εξετάσει την εγκυρότητα της διαθήκης και το λέει στον Ισίδωρο, ο οποίος ανησυχεί πολύ μ’ αυτή την εξέλιξη.

Η στιγμή του χειρουργείου της Αρετής φτάνει. Ο γιατρός ενημερώνει την οικογένεια Καπερνάρου πως όλα πήγαν καλά, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μεγάλος αγώνας από μέρους της Αρετής μέχρι να αποκατασταθεί η κίνηση στα πόδια. Ο Μάνος ζητά από τον Ανέστη να ξαναπροσλάβει την Ευτυχία και την Άννα κι εκείνος αναγκάζεται να συμωνήσει. Η Μυρτάλη αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων στην νέα εταιρεία καλλυντικών που ετοιμάζει με την Ισμήνη, κάτι που θα την οδηγήσει σε ακόμα μία σύγκρουση με την οικογένειά της. Η Χάιδω αντιμετωπίζει λιποθυμικό επεισόδιο κι η Μαργαρίτα την πηγαίνει στη γιατρό. Ο Φίλιππος ενημερώνεται για την κατάστασή της και τρέχει κοντά της. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ισμήνη και της ζητά να παντρευτούν.

Επεισόδιο 91 (Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου)

Ο Αποστόλης ανακαλύπτει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας και δεν πιστεύει στα μάτια του. Η Αρετή ανακουφισμένη από το άγχος της επέμβασης, αποφασίζει να αλλάξει ζωή και ζητά από τη Μυρτάλη να τη βοηθήσει να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πλησιάσει την Αντιγόνη, αλλά εκείνη είναι ακόμα επιφυλακτική απέναντί του. Η αυξημένη πίεση της Χάιδως φέρνει τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στο σπίτι της. Αυτή τη φορά οι εντάσεις καταλαγιάζουν. Το πόρισμα του γραφολόγου θορυβεί τον Ιάκωβο, καθώς το μυστήριο με τη διαθήκη παραμένει άλυτο. Η μεγάλη μέρα για τη Μαργαρίτα φτάνει, καθώς ο Αλέξης βγαίνει επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική.

Επεισόδιο 92 (Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου)

Η Άννα αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αποστόλη ότι εκβίασε τον Δημήτρη και του απέσπασε λεφτά. Ο Αποστόλης, απογοητευμένος και ντροπιασμένος από τις πράξεις της αδελφής του, επιστρέφει τα χρήματα στον Δημήτρη. Η Μυρτάλη προχωρά τις διαδικασίες και κατοχυρώνει επίσημα το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων. Η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της. Η Μαργαρίτα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν. Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη βγάζουν τον Λυκούργο για φαγητό. Η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Βαφέα και ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη της. Όλα πλέον δείχνουν ότι ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει.

Η Μυρτάλη φτάνει στα όρια της αυτοκτονίας - Ο άνδρας που την καταστρέφει

H ζωή της Μυρτάλης φαίνεται να έχει αρχίσει να κυλάει όμορφα στην σειρά Γη της Ελιάς. Η κοπέλα είναι ξανά με τον Στέφανο, η σχέση της με την Αρετή όπως θα δούμε φτιάχνει και επαγγελματικά ετοιμάζει κάτι πολύ ωραίο και επικερδές. Οπως όλα δείχνουν, τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ευτυχία της. Ομως ο εφιάλτης που λέγεται Αλέξης επιστρέφει και θα είναι ακόμα πιο δύσκολα γι’ αυτήν..

Από το TV24

Η Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή τού Αλέξη, αφού, όπως τη διαβεβαιώνουν τόσο ο ίδιος όσο και οι γιατροί, είναι έτοιμος να φύγει από την ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα ο Αλέξης της εξομολογείται κάτι πολύ ευχάριστο: «Εχω γνωρίσει μια κοπέλα που μου αρέσει πολύ. Τη γνώρισα εδώ. Ηρθε να δει κάποιον δικό της και γνωριστήκαμε», της λέει.

Ωστόσο ο Αλέξης δεν της λέει κάτι πολύ σημαντικό. Ότι η κοπέλα για την οποία της μιλάει είναι σχεδόν ίδια εμφανισιακά με τη Μυρτάλη. Και μόνο που τη θυμίζει ήταν αρκετό για να την ερωτευτεί. Η μεγάλη μέρα για τη Μαργαρίτα φτάνει, καθώς ο Αλέξης βγαίνει επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική. Η γυναίκα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του γιου της στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν. Ο Αλέξης δείχνει ένα νέο πρόσωπο σαν να έχει γιατρευτεί από τις εμμονές του.

Μάλιστα με τη Μάρθα, την κοπέλα που γνώρισε στην κλινική, αρχίζουν να κάνουν σχέση. Οι μέρες κυλούν κανονικά για το νέο ζευγάρι και μάλιστα η Μάρθα δείχνει να τον θέλει πολύ, κάτι που παρατηρεί η Μαργαρίτα και είναι ενθουσιασμένη, που επιτέλους το παιδί της έχει κάνει μια κανονική σχέση και δείχνει καλά μέσα σ’ αυτήν. Πιστεύει ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα και ειδικά τη Μυρτάλη. Ωστόσο ένα γεγονός θα είναι ανατρεπτικό τόσο για τον Αλέξη όσο και για τη Μυρτάλη. Ενώ, να σημειώσουμε πως το trailer του επεισοδίου της Κυριακής 21/11 έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Η Γη της Ελιάς Αυτοκτονία Μυρτάλη

Μια τυχαία συνάντηση θα είναι αρκετή για να υποτροπιάσει και η Μυρτάλη να εισβάλλει και πάλι στη σκέψη του. Λίγο μετά ο Αλέξης - του οποίου ο πατέρας έχει καρκίνο στην πραγματικότητα - ζητάει από τη Μάρθα να χωρίσουν.

Η κοπέλα, παρότι τον αγαπάει, δέχεται με βαριά καρδιά και ο Αλέξης αρχίζει ένα ανελέητο κυνηγητό στη Μυρτάλη. Οπως θα δούμε, θα συμβούν ακραία πράγματα. Ο Αλέξης θα γίνει ακόμα πιο πολύ επιθετικός και μπροστά σ’ αυτά που έχει να κάνει στη Μυρτάλη, η απαγωγή δεν είναι τίποτα. Θα φτάσει σε τέτοιο τραγικό σημείο, που η κοπέλα ίσως φτάσει στα όρια της αυτοκτονίας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MEGA: Δεκάδες αντιδράσεις με το νέο trailer της σειράς Γη της Ελιάς - Στο επίκεντρο ο Φίλιππος

Ανακοινώνεται ο γάμος στη Γη της Ελιάς - Θύελλα αντιδράσεων

Share