J2US: "Λύγισε" η Δέσποινα Βανδή στον αέρα του ALPHA - "Φεύγει η κόρη μου"

Φανερά συγκινημένη η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US:

Με αφορμή το ντουέτο της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τη Μάρα Μεϊμαρίδη στο αποψινό (27/11) live του J2US, η Δέσποινα Βανδή δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες τραγούδησαν το «Φιλαράκι» με τη γνωστή συγγραφέα να επιστρατεύει την περσόνα της μάνας απέναντι στην κόρη της.

Οι κριτές δήλωσαν πως ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο η Δέσποινα Βανδή έμεινε λίγο παραπάνω στην ερμηνεία των δύο γυναικών και κυρίως στον χαρακτήρα που κράτησαν την ώρα που ερμήνευαν το τραγούδι, με την ίδια να βουρκώνει.

«Με συγκινήσατε διότι ενώ το έχω τραγουδήσει και εγώ πολλές φορές ποτέ δεν πήγε στο μυαλό μου ότι θα μπορούσε μία προσέγγιση ανάμεσα σε μία μητέρα και κόρη. Ειρήνη μου θυμίζεις την κόρη μου και με συγκινήσατε γιατί είμαι στη φάση που του χρόνου η κόρη μου φεύγει» είπε συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή, η οποία λίγο νωρίτερα "τα χωσε" στην Μαρίνα Πατούλη.

Η συγκίνηση της Βανδή στο J2US

Τα πάνω κάτω στη ζωή της Δέσποινας Βανδή

Τον τελευταίο καιρό η Δέσποινα Βανδή βιώνει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, μιας και πέρα από την επιτυχία που σημειώνει στον επαγγελματικό τομέα, έχει στο πλευρό της έναν άνθρωπο που την κάνει να αισθάνεται υπέροχα, τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι δυο τους επισημοποίησαν πρόσφατα τη σχέση τους, ενώ την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποίησαν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Την ίδια στιγμή ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν στο τηλεοπτικό μέλλον της επιτυχημένης τραγουδίστριας.

Δέσποινα Βανδή X-Factor

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως σιγά σιγά βλέπει την πόρτα της εξόδου από τον ALPHA αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κανονίσει τίποτα τηλεοπτικό για όταν τελειώσει το J2US. Πριν κάποιες εβδομάδες είχε ακουστεί ότι θα αναλάβει να παρουσιάσει το The Chart Show, ωστόσο φαίνεται πως αυτό είναι ένα πλάνο που δεν πραγματοποιήθηκε.

Κάπως έτσι, οι φήμες τη θέλουν να μετακομίζει στα παλιά της λημέρια και σε ένα show που γνωρίζει πολύ καλά. Ο λόγος για το X-Factor, το οποίο σε λίγο καιρό ξεκινάει στο Mega. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί για την κριτική επιτροπή είναι αυτό του Χρήστου Μάστορα και ενός ακόμα μεγάλου τραγουδιστή (δείτε εδώ ποιου), και όπως φαίνεται η παραγωγή του show προσπαθεί να προσεγγίσει και τη Δέσποινα Βανδή, η οποία πριν δύο τηλεοπτικές σεζόν παρουσίαζε το συγκεκριμένο show στη συχνότητα του Open.

Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής τα παραπάνω αποτελούν ξεκάθαρα φήμες και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί από κανέναν σταθμό. Δεν αποκλείεται λοιπόν η Δέσποινα Βανδή να παραμείνει στον ALPHA και να αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ στο κανάλι.