Big Brother 2: "Στάζουν" μέλι τα κομπλιμέντα της Ευδοκίας στον Νίκο - «Τι ωραίος που είσαι»

Όλα όσα είπαν μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2:

Οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε Νίκο και Ευδοκία "φουντώνουν" ολοένα και περισσότερο στο σπίτι του Big Brother 2 όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι δυο διαγωνιζόμενοι έχουν αποκαλύψει πως ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλον ωστόσο μέχρι στιγμής δεν νιώθουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην τρυφερή σχέση που έχουν αναπτύξει.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η Ευδοκία αποφάσισε να κάνει ένα τρυφερό σχόλιο στον Νίκο αφού του είπε χαρακτηριστικά «Τι ωραίος που είσαι» με εκείνον να ανταποδίδει.

Τα τρυφερά σχόλια ανάμεσα σε Ευδοκία και Νίκο στο Big Brother 2

«Σε χρειάζομαι» - Άρχισαν να ανοίγονται Ευδοκία και Νίκος

O Νίκος αναδείχθηκε αρχηγός αυτή την εβδομάδα στο Big Brother 2 και έτσι είχε την ευκαιρία να πάρει έναν συμπαίκτη του για να κοιμηθούν μαζί στο Captain's Room. Όπως ήταν επόμενο, ο συμπαίκτης που διάλεξε ήταν η Ευδοκία.

Οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν το γεγονός ότι έχουν αναπτύξει συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και έτσι, σε μία εξομολόγησή του, ο Νίκος αποκάλυψε στην Ευδοκία πως τη χρειάζεται.

Στη συνέχεια, η Ευδοκία ανέλαβε να διαμορφώσει το δωμάτιο του αρχηγού προκειμένου να ευχαριστήσει όσο πιο πολύ μπορεί τον Νίκο.