Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Big Brother 2: Τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε Νίκο και Ευδοκία

Έρχονται ολοένα και πιο κοντά

Big Brother 2: Τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε Νίκο και Ευδοκία
TV24 02.12.2021 01:17
Από Ίρις Βίλα

Το Big Brother 2 έχει άκρως καταιγιστικές εξελίξεις κάθε φορά καθώς οι σχέσεις των διαγωνιζόμενων έχουν περάσει από 40 κύματα. Ωστόσο, μια σχέση που έχει "κεντρίσει" ιδιαίτερα είναι εκείνη του Νίκου Τακλή και της Ευδοκίας Τσαγκλή.

Κατά καιρούς οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους στο σπίτι του μεγάλου αδελφού, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχουν επιλέξει να πάνε ένα βήμα προς τα κάτω την σχέση τους.

Έτσι, πριν λίγο είδαμε πως οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά μιας και εχθές υπήρξε ένας μικρός διαπληκτισμός μεταξύ τους, δείτε εδώ τον λόγο.

Οι ρομαντικές στιγμές Ευδοκίας - Νίκου στο σπίτι του Big Brother 2

Κοιμήθηκαν μαζί Νίκος και Ευδοκία

Μπορεί να μην έχουν παραδεχθεί τα συναισθήματα τους, ωστόσο ο Νίκος και Ευδοκία έρχονται ολοένα και πιο κοντά, όπως ειδικά είδαμε στο αποψινό (23/11) επεισόδιο του Big Brother 2.

Τα δύο παιδιά από τις πρώτες κιόλας μέρες είναι αχώριστοι και πλέον όλοι στο σπίτι έχουν καταλάβει πως μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, κάτι που τόνισε χαρακτηριστικά και η Μαίρη.

Μάλιστα, ο Νίκος και η Ευδοκία αποφάσισαν να κοιμηθούν μαζί και συγκεκριμένα μετακίνησαν τα κρεβάτια τους και τα ένωσαν δίπλα δίπλα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα πρώην παίκτης του Big Brother 2 - Δείτε φωτογραφία

Παντρεύεται η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου - Το εντυπωσιακό μονόπετρο

Share