The Bachelor 2: H φαρμακερή συμφωνία Γιώτας και Ιζαμπέλας για να φτάσουν τελικό

Καλά θα πάει αυτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: H φαρμακερή συμφωνία Γιώτας και Ιζαμπέλας για να φτάσουν τελικό

Μετά τα τελευταία γεγονότα με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το ομαδικό ραντεβού του The Bachelor 2, η Γιώτα και η Ιζαμπέλα έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κατακτήσουν τον εργένη και να φτάσουν με άνεση στον τελικό.

Έτσι, παρόλο που οι δυο τους δεν τα πάνε και τόσο καλά, αποφάσισαν να κάνουν μία μικρή ανακωχή προκειμένου να βγάλουν από το παιχνίδι τις αντιπάλους τους και να βρεθούν μαζί στην τελική τριάδα.

Η συμφωνία Γιώτας και Ιζαμπέλας στο The Bachelor 2

Σε εκδήλωση χωρίς εσώρουχα πρώην παίκτρια του The Bachelor 2 - Το βαθύ σκίσιμο στο φόρεμα

Δεν είναι λίγες οι φορές που παίκτριες του φετινού The Bachelor βρίσκονται πρωταγωνίστριες σε αρκετά ακατάλληλα πλάνα, τα οποία ο ALPHA δεν διστάζει να προβάλλει. Μάλιστα, μια από αυτές, μετά την αποχώρησή της, θέλησε να παρευρεθεί σε μια δημόσια εκδήλωση, με ένα αρκετά θα λέγαμε αποκαλυπτικό φόρεμα.

Ο λόγος για την Αθηνά, την ωμοφάγο της παρέας, η οποία μέσα στη βίλα λίγες φορές είχε προκαλέσει και δημιουργήσει εντάσεις, με τους περισσότερους να απορούν για τον λόγο υπάρξης της σε ένα τέτοιο ριάλιτι.

Η ίδια λοιπόν, αφού επέστρεψε στην καθημερινότητά της, συναντήθηκε με τις πρώην συμπαίκτριες της και έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση, με τον πι-αρ μάνατζερ Νεκτάριο Σκαμνάκη, με τον οποίο και φωτογραφήθηκαν.

Όπως λοιπόν βλέπουμε στις φωτογραφίες, η Αθηνά επέλεξε να μην φορέσει καθόλου εσώρουχο, παρόλο που το φόρεμα της ήταν αρκετό διαφανές και αποκαλυπτικό.

Προφανέστατα, λοιπόν, τράβηξε όλα τα βλέμματα...

Αθηνά από το The Bachelor 2 σε εκδήλωση χωρίς εσώρουχο

Πρώην παίκτρια του The Bachelor 2 εμφανίστηκε σε εκδήλωση χωρίς εσώρουχο