DWTS: Η λαμπερή εμφάνιση του Γιώργου Καράβα - Καταχάρηκε η Βίκυ Καγιά

Η πρώτη τους δημόσια συνάντηση μετά το GNTM

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS: Η λαμπερή εμφάνιση του Γιώργου Καράβα - Καταχάρηκε η Βίκυ Καγιά

To 9o live του DWTS ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (12/12) και η λαμπερή Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή υποδέχτηκαν τους 9 celebrities, τους κριτές αλλά και τον Γιώργο Καράβα.

Ο αγαπημένος coach του GNTM, πρόκειται κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς να χαρίσει μία μοναδική χορευτική εμφάνιση, αφιερωμένη στο ρετρό πάθος του Dirty Dancing. Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Τάσος Παλαντζίδης.

Η εμφάνιση του Καράβα στο DWTS

Τίτλοι τέλους για το DWTS - Πότε ρίχνει "αυλαία";

Το DWTS ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το χορευτικό show του Star, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο ποσοστό του τηλεοπτικού κοινού.

Βέβαια, πρόκειται για ένα πολύ καλοστημένο πρόγραμμα, το οποίο θυμίζει τις παλιές καλές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε να διαδραματίζεται μία "παρέλαση" από celebrities, οι οποίοι μπαίνουν και κάνουν το κομμάτι τους στο show.

Πριν κάποιες εβδομάδες είδαμε τον Νίκο Μουτσινά, ενώ σε λίγο καιρό θα δούμε και τον Κρατερό Κατσούλη στη μεγάλη του επιστροφή στο Star.

Παρά λοιπόν την χαμηλή τηλεθέαση, το DWTS δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πρόωρα. Αντιθέτως, ο σταθμός έχει αποφασίσει να δείξει εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα και να το λήξει μετά την έναρξη του νέου έτους.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστό πως η εκπομπή της 31ης Δεκεμβρίου θα είναι μαγνητοσκοπημένη και θα είναι εορταστική.