DWTS - highlights 5/12: Η συγκίνηση της Χριστίνας Βραχάλη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS - highlights 5/12: Η συγκίνηση της Χριστίνας Βραχάλη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Ακόμα ένα απολαυστικό επεισόδιο του DWTS παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (5/12), μέσα από την συχνότητα του STAR. Μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς αποχώρησε ένα από τα αγαπητά ζευγάρια στο κοινό, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση.

Τα 5/12 highlights του DWTS

"Μαγνήτισε" με την εμφάνισή της η Βίκυ Καγιά στην έναρξη του χορευτικού show

Το βράδυ της Κυριακής 5/12 ξεκίνησε πριν από λίγο το live του «Dancing with the stars» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή είπαν για άλλη μια φορά την πρώτη "καλησπέρα" τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στους τηλεθεατές.

Ωστόσο, η άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά "κέντρισε" για άλλη μια φορά τα βλέμματα μιας και το ρούχο της ίδιας κατάφερε να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μακρύ χρυσό φόρεμα και ένα απαλό μακιγιάζ.

Αποθεώθηκε από την κριτική επιτροπή η Μιλλούση - «Αχ ρε Πετρούνια την χαίρεσαι στο σπίτι»

Τον τελευταίο καιρό την Βασιλική Μιλλούση την βλέπουμε στο χορευτικό φιλανθρωπικό show του STAR, το «Dancing with the stars». Η ίδια από τα πρώτα κιόλας live έχει δείξει πως θα ήθελα αρκετά να έπαιρνε την νίκη καθώς κάθε φορά καταφέρνει να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή.

Στο αποψινό live της Κυριακής 5/12, το show έχει αφιέρωμα σε δεκαετίες, με χορούς και τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει. Έτσι, η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής χόρεψε με τον παρτενέρ της Μαξίμ, μια εκπληκτική samba, βάζοντας "φωτιά" στη σκηνή.

Μάλιστα, η κριτική επιτροπή έμεινε "άναυδη" αφού οι κριτές έχουν αναγνωρίσει στην ίδια πως έχει βρει για τα καλά τις ισορροπίες ανάμεσα στον χορό και τον αθλητισμό.

"Λύγισε" on air η Χριστίνα Βραχάλη μιλώντας για την απώλεια που βίωσε - «Έφυγε τη στιγμή που χόρευα»

Άλλο ένα live του Dancing with the stars όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR ξεκίνησε πριν από λίγο με την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στη σκηνή του χορευτικού show καθώς "μαγνήτισε" τα βλέμματα με την εμφάνισή της.

Ωστόσο, ιδιαίτερη συγκινημένη φάνηκε στην συνέχεια η Χριστίνα Βραχάλη στο εισαγωγικό βίντεο, πριν εμφανιστεί στο πλατό για να χορεύει καθώς είναι ράκος ψυχολογικά μετά από την απώλεια του αγαπημένου της σκύλου.

«Ο καθένας επιλέγει έναν τρόπο ζωής. Για εμένα η οικογένειά μου ήταν ο σκύλος μου. Ο δικός μου συντροφάκος «έφυγε» ακριβώς την στιγμή που χόρευα, που πιθανότατα να μην ήθελε να μου χαλάσει ούτε ένα λεπτό από την χαρά μου. Είναι πολύ μεγάλη η απώλεια και τώρα όταν γυρνώ στο σπίτι από το σόου, είναι λίγο άδειο. Μου κακοφαίνεται αλλά ναι θα είναι βέβαια η αγάπη της ζωής μου».

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Τάσος Παλαντζίδης κι η Αθηνά Παλαιολόγου με την τελευταία μάλιστα να συγκινείταο που δεν θα συνεχίσουν.