Φάρμα 2 - highlights 29/12: Η σχέση Ηλιάδη με Γρηγόρη και η αποχώρηση που τους στεναχώρησε όλους

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα 2 - highlights 29/12: Η σχέση Ηλιάδη με Γρηγόρη και η αποχώρηση που τους στεναχώρησε όλους

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 29/12 επεισόδιο της Φάρμας, αφού είχαμε από όλα. Καυτά φιλιά και τρυφερές στιγμές, τσακωμούς, ενώ στο τέλος ένας παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι.

Τα 29/12 highlights της Φάρμας 2

Αχώριστοι πλέον Αγγελική και Γρηγόρης - Τα τρυφερά φιλιά τους στην κάμερα

Οι παίκτες της Φάρμας έφτιαξαν το δικό τους κρασί στο (29/12) επεισόδιο και εννοείται πως λίγο αργότερα αποφάσισαν να το δοκιμάσουν, με... απρόβλεπτες συνέπειες.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη ήπιε λίγο παραπάνω με την ίδια να μην χάνει ευκαιρία και να ανταλλάσσει για ακόμη μια φορά τρυφερά φιλιά με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο είναι πλέον ασυγκράτητοι.

«Εγώ με την Αγγελική ήπιαμε λίγο παραπάνω. Εγώ έχω ζαλιστεί δεν σας το κρύβω. Τώρα θα πάω να κοιμηθώ, δεν μπορώ άλλο, αύριο πρέπει να παραδώσουμε το έργο μας», είπε η Μαρία, ενώ η Αγγελική ανέφερε: «Παιδιά τι να κάνω; Αυτό ήταν αναπάντεχο».

Έντονος τσακωμός Κουτσάβακη και Νεόφυτου - «Μην με ειρωνεύεσαι εμένα»

Στο επεισόδιο, σημειώθηκε κι ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη και τον Νεόφυτο Ηλία.

Συγκεκριμένα, ο δεύτερος ενοχλήθηκε αρκετά από την στάση που κρατά μέσα στο σπίτι ο πρώτος και κυρίως πως δεν συμβάλλει στις δουλειές του σπιτιού.

Αφορμή μάλιστα σημειώθηκε ότι ο Κουτσαβάκης ξύπνησε 9 ώρα ενώ οι υπόλοιποι 6, μετά πήγε κι έφαγε και κάθισε στο σαλόνι χωρίς να βοηθήσει. Ο Κουτσαβάκης δεν δέχτηκε τις κατηγορίες αυτές, τονίζοντας: «Τον ξέρω έχει καλή ψυχή, έχει επηρεαστεί από τις καταστάσεις που επικρατούν στα φάρμα αλλά εγώ γνωρίζω καλά τον εαυτό μου δεν με πειράζουν τέτοια πράγματα».

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι

Σε μια σκληρή μονομαχία συμμετείχαν η Σάσα Μπάστα και η Χριστιάνα Σμαραγδή, με τις δύο παίκτριες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η αρχηγός του σπιτιού, Αθανασία, είχε επιλέξει την τραγουδίστρια ως πρώτο μονομάχο, μια επιλογή αρκετά απρόβλεπτη μιας και είναι πολύ καλές φίλες και η δεύτερη με την σειρά της επέλεξε ως αντίπαλό της την Χριστιάνα.

Έτσι λοιπόν οι δύο γυναίκες μπήκαν στον αχυρώνα και ξεκίνησαν την δοκιμασία, με την Σάσα Μπάστα να βρίσκει αρκετές ατυχίες, με αποτέλεσμα να θέλει να τα παρατήσει και έτσι ήταν αυτή που τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μάλιστα, στο τέλος δεν έκρυψε την συγκίνησή της, όταν αποχαιρετήθηκε με την φίλη της, Αγγελική Ηλιάδη.