Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ήλιος: Το σατανικό σχέδιο του Στέφανου για την Αθηνά και το παιδί τους

Αποκλειστικό!

Ήλιος: Το σατανικό σχέδιο του Στέφανου για την Αθηνά και το παιδί τους
TV24 01.01.2022 15:54
Από Youweekly Team

Στον Ήλιο η Αθηνά πιέζεται όλο και περισσότερο από τον Στέφανο για το θέμα της πατρότητας. Οταν όμως τον στριμώχνει με τη βοήθεια του Ιωάννου, εκείνος αυτοτραυματίζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

  • TV Ρεπορτάζ
  • ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Ο Στέφανος, αν και βρίσκεται στη φυλακή, έχει τον τρόπο να κινεί τα νήματα και να είναι στη ζωή της Αθηνάς, όσο κι αν εκείνη θέλει να μην έχει μαζί του καμία σχέση. Το μόνο που επιθυμεί πλέον η γυναίκα αυτή είναι να γεννήσει το παιδί της και να το μεγαλώσει μόνη της, χωρίς εκείνος να μπορεί να έχει επαφή μαζί του. Ομως αυτό ο Στέφανος δεν είναι διατεθειμένος να της το επιτρέψει. Στην Αθηνά φτάνει ένα «πακέτο» από εκείνον που την ταράζει πολύ. «Δεν θα με αφήσει ποτέ ήσυχη. Πάντα θα βρίσκει έναν τρόπο να είναι στη ζωή μας», λέει του Δημήτρη που πάντα είναι στο πλευρό της. Στο μεταξύ ο Ιωάννου βρίσκει την ευκαιρία και επιτίθεται στον Στέφανο στη φυλακή, και δεν θα είναι η μόνη κίνηση που θα κάνει για να τον εκδικηθεί για τον χαμό του Πέρη.

Την ώρα που η Αθηνά πιέζεται από την απαίτηση του Στέφανου να ασκήσει τα δικαιώματά του ως πατέρας του παιδιού που περιμένουν, ο Ιωάννου της κάνει μια εξωφρενική πρόταση, που ωστόσο φαίνεται να τη φέρνει σε δίλημμα. «Εσύ κι εγώ μπορούμε να συνεργαστούμε. Ξέρω πολλά για εκείνον και έχω τον τρόπο για να μην ξαναδεί τον ήλιο έξω από τη φυλακή. Ετσι θα γλιτώσεις κι εσύ και το παιδί σου για πάντα από αυτόν κι εγώ θα πάρω αυτό που θέλω», της προτείνει. Να σημειωθεί πως ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στην σειρά.

Το σατανικό σχέδιο του Στέφανου για την Αθηνά και το παιδί τους

Στη συνέχεια η Αθηνά συναντά τον Στέφανο και του δείχνει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που γνωρίζει. Ο Στέφανος, στριμωγμένος, κάνει μια κίνηση που θα έχει απρόβλεπτες κι απειλητικές συνέπειες για εκείνον. Τραυματίζεται μόνος του στη φυλακή, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Αυτή είναι για εκείνον μια ευκαιρία για να ανασυνταχθεί και να βρει την ευκαιρία να οργανώσει την απόδρασή του. Και το σχέδιο αυτό θα ξεκινήσει να μπαίνει σε εφαρμογή αλλά δεν θα περιλαμβάνει μόνο τη δική του φυγή. Η Αθηνά είναι πάντα μέρος των πλάνων του και θα προσπαθήσει να την έχει κοντά του με κάθε τρόπο.

Ο κλοιός στενεύει γύρω από τη Γαλανού στον Ήλιο

Στο θέμα του εργοστασίου η Αλίκη δεν το βάζει κάτω και προχωρά εις βάθος την έρευνα. Στα χέρια της φτάνουν έγγραφα με τα παραποιημένα Ωστόσο, φυλακή μπαίνει αγαπημένη πρωταγωνίστρια.

αποτελέσματα των αναλύσεων. «Το ήξερα από την αρχή, αλλά τώρα έχουμε και τις αποδείξεις που χρειάζονται. Τους έχουμε στο χέρι», λέει του Δημήτρη. Στη συνέχεια βρίσκει τη Γαλανού. «Νόμιζες ότι θα καλύψετε το έγκλημά σας αλλά τώρα πλέον έχω τα στοιχεία που χρειάζονται κι εσύ θα πληρώσεις πρώτη από όλους που τους κάλυπτες», της τονίζει θριαμβευτικά.

Η δικηγόρος, νιώθοντας τον κλοιό να στενεύει εξαιτίας των στοιχείων που συνέλεξε η αντίπαλός της, παίρνει μια εσπευσμένη απόφαση που θυμώνει ακόμη περισσότερο την Αλίκη που δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Αποφασίζει να δώσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι και να καταγγείλει δημόσια όσα γνωρίζει για τη μόλυνση του ποταμού από το εργοστάσιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Ο Διοικητής κρατά όμηρο την Σοφία

Ήλιος: Έφτασε η ώρα της κρίσης για Λήδα και Νικήτα

Share