Spoiler: Αυτοί έκλεψαν τον θησαυρό στην Γη της Ελιάς σύμφωνα με το twitter

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Spoiler: Αυτοί έκλεψαν τον θησαυρό στην Γη της Ελιάς σύμφωνα με το twitter

Χαμός θα δούμε να γίνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς, λόγω του θησαυρού που έχει εξαφανιστεί. Ο ένας θα κατηγορήσει τον άλλον και τελικά κανείς δεν θα βγάλει άκρη για το τι έχει απογίνει.

Το twitter ωστόσο, έβγαλε το συμπέρασμα του και δεν δίστασε να κάνει spoiler, το οποίο ωστόσο από τους ιθύνοντες δεν έχει επιβεβαιωθεί και... ούτε πρόκειται.

Αυτοί έκλεψαν τον θησαυρό στην Γη της Ελιάς

Σύμφωνα λοιπόν με tweets, Ιουλίας, Κουράκος και Μυρτάλη έκαναν συμμαχία για να πάρουν τον θησαυρό. Κανείς δεν είναι αθώος σε αυτή την ιστορία και τα κίνητρα όλων είναι λίγο παραπάνω εγωιστικά από ότι φανταζόμαστε.

Σημαντικό επίσης ρόλο στον θησαυρό αλλά και στην διαθήκη θα παίξει ένας νέος έρωτας που θα γεννηθεί στην Γη της Ελιάς. Ακόμη βρισκόμαστε στο φλερτ, αλλά δεν θα αργήσει να αναπτυχθεί κάτι παραπάνω.

Αυτοί έκλεψαν τον θησαυρό στην Γη της Ελιάς σύμφωνα με το twitter

Οι αποψινές 3/1 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς, αφού θα βρουν το πτώμα της συντρόφου του Αλέξη - δείτε πως πέθανε -, ενώ από την άλλη ένα διαζύγιο θα γίνει γνωστό για ζευγάρι που χώρισε πρόσφατα.

Επεισόδιο 117

Η Ελένη ξεκαθαρίζει στον Ανέστη πως αν ποτέ σηκώσει χέρι, την ίδια στιγμή θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Στο μεταξύ, ο Στάθης πετυχαίνει την Ιουλία στο καφενείο του Πότη και η αμηχανία που επικρατεί ανάμεσά τους είναι εμφανής σε όλους. Η Μαρίνα και ο Μάνος προχωρούν σε διαζύγιο. Στο καφενείο συναντιούνται και ο Λεωνίδας με την Άννα, μ’ εκείνη να τον φλερτάρει

Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως σε έξαλλη κατάσταση, απαιτώντας να μην ξαναπλησιάσει την οικογένειά του. Οι Βρεττάκοι πηγαίνουν στο σημείο που δείχνει ο χάρτης και ανακαλύπτουν ότι κάποιος βρέθηκε εκεί πριν από αυτούς.