Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται δολοφόνος; Σκοτώνει την...

Το σημερινό 2/1 επεισόδιο της σειράς του MEGA πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται δολοφόνος; Σκοτώνει την...

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό 2/1 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς, καθώς θα δούμε τον Αλέξη να γίνεται δολοφόνος. Ωστόσο, μήπως το βλέπει στην φαντασία του ή θα γίνει και στην πραγματικότητα;

Οι σημερινές εξελίξει στην Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 116 (Κυριακή 2 Ιανουαρίου)

Η Μαρία έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες στη Μυρτάλη, για να πείσει την Αθηνά να γυρίσει στη Μάνη. Η Αθηνά στην αρχή είναι αρνητική, αλλά η προσέγγιση της Μυρτάλης τη συγκινεί βαθιά. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως σκοπεύει να την αναγνωρίσει και να της δώσει το όνομά του, αγνοώντας πως έχει πέσει σε μια καλοστημένη παγίδα.

Η Μαρίνα αντιμετωπίζει στα ίσα τον Μάνο, αποκαλύπτοντάς του πως γνωρίζει τα πάντα για τη μικρή του περιπέτεια με την Ζωή και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται πιο ψυχρό από ποτέ. Η Ιουλία διακοσμεί το νέο σπίτι κι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο - ωστόσο ο Στάθης έχει άλλα σχέδια.

Η Χρυσικού έδωσε "καυτό" spoiler για τη Γη της Ελιάς

Στο πλατό της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένη η Δώρα Χρυσικού η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τον απαιτητικό ρόλο της στη σειρά που έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, Γη της Ελιάς ενώ δεν δίστασε να δώσει και ένα spoiler.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε χαρούμενοι για τη σειρά και που έχουμε δουλειά μετά από δύο δύσκολα χρόνια για την υποκριτική λόγω πανδημίας. Έχουμε δουλειά αρκετοί άνθρωποι, που από μόνο του αυτό είναι θετικό. Να πούμε ότι δεν χαιρόμαστε που η σειρά πάει τόσο καλά, θα ήταν ψέμα. Αυτός άλλωστε είναι ο απώτερος σκοπός, να αγαπηθεί αυτό που κάνουμε».

Μάλιστα, δεν δίστασε να δώσει και spoiler για την σειρά καθώς ανέφερε το πώς θα μάθει η οικογένεια Καπερνάρου για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής. Η ίδια αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Θα το μάθουμε με ένα τρόπο… μανιάτικο».