MasterChef 6: Επέστρεψε η πιο viral παίκτρια - «Δεν το πιστεύω ότι με θυμάστε»

Χαμός στο Twitter

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Επέστρεψε η πιο viral παίκτρια - «Δεν το πιστεύω ότι με θυμάστε»

Μετά τη διαγωνιζόμενη που πήγε στο MasterChef 6 για να γνωρίσει τον Πάνο Ιωαννίδη, οι κριτές υποδέχθηκαν στην οντισιόν μία παίκτρια που έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στο παιχνίδι και μάλιστα, την προηγούμενη φορά έγινε viral.

Η Κέλλυ, όπως εξήγησε έχει δηλώσει 4 φορές συμμετοχή στο MasterChef, ενώ όπως αποκάλυψε, δεν μπορεί να βγει στον δρόμο χωρίς να την αναγνωρίσει ο κόσμος, παρόλο που δεν είχε καταφέρει να περάσει μέσα στο σπίτι.

Τελικά για ακόμα μία φορά δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ποδιά, ωστόσο όπως είπε δεν την πείραξε και μάλιστα παρακίνησε όλους όσους το σκέφτονται να δηλώσουν συμμετοχή στο παιχνίδι.

Η οντισιόν της Κέλλυς στο MasterChef 6 και τα σχόλια του Twitter

«Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μου μιλάτε» - Η αντίδραση του Ιωαννίδη για το Survivor μετά την πρεμιέρα του MasterChef

Πρεμιέρα έκανε το MasterChef το βράδυ της Δευτέρας 10/1 και σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης τα πήγε πολύ καλά. Η κάμερα λοιπόν της εκπομπής Super Κατερίνα "τσάκωσε" τον Πάνο Ιωαννίδη μια ημέρα μετά την έναρξη του μαγειρικού show και μεταξύ άλλων η ρεπόρτερ τον ρώτησε και για το Survivor 5.

Ωστόσο, δεν περίμενε την αντίδραση του... αφού ο αγαπημένος σεφ δεν ήξερε τι της έλεγε, αφού όπως δήλωσε δεν βλέπει το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το αν είναι τυχαίο το φιλί που δόθηκε στο Survivor ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. Η απάντηση του: «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μου μιλάτε; Δεν το βλέπω. Δεν έχω δει κανέναν μαγειρικό παιχνίδι. Δεν αγχώνομαι για τα νούμερα τηλεθέασης, εγώ κριτής είμαι, είναι δουλειά άλλων τα νούμερα».