Elif: H Παρλά κλαίει με λυγμούς στην αγκαλιά της Κιγιμέτ - Καταστράφηκαν τα όνειρα της

Οι σημερινές εξελίξεις 17/1 της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: H Παρλά κλαίει με λυγμούς στην αγκαλιά της Κιγιμέτ - Καταστράφηκαν τα όνειρα της

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές 17/1 εξελίξεις της σειράς Elif, καθώς ο γάμος που περίμεναν όλοι δεν έγινε ποτέ, αφού σταμάτησε στα μισά. Η Παρλά λοιπόν ξεσπάσει σε κλάματα στην αγκαλιά της Κιγιμέτ που είναι αυτή η οποία κατέστρεψε το όνειρό της.

Οι εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Επεισόδιο 1013

Τα μέλη της οικογένειας Χακτανίρ είναι ακόμα ταραγμένα από τον τρόπο με τον οποίο έφυγε η Παρλά από τον γάμο. Η Κιγιμέτ είναι πολύ ευχαριστημένη με την κατάσταση αλλά προκαλείται ένταση με τη Χουμεϊρά. Ο Μαχίρ μιλάει με τη μητέρα του για όσα συνέβησαν. Παρόλαυτά ο Κερέμ δεν είναι θλιμμένος μιας και δεν ήταν ερωτευμένος με την Παρλά. Η στάση του και τα αισθήματα του για την Παρλά, βοηθούν και τη Ματσιντέ να ξεπεράσει το περιστατικό.

Η Μπιρτσέ συνεχίζει να καταπιέζει τα αισθήματά της για τον Ακίν καθώς τον θεωρεί αναξιόπιστο. Ο Ακίν την ακούει να μιλάει για εκείνον στη Φιλίζ και θυμώνει μαζί της. Η Ασλί δεν γνωρίζει πως ο γάμος του Κερέμ και της Παρλά τελικά δεν έγινε. Αποφασίζει μάλιστα να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να μείνει μακριά από τον Κερέμ. Τη στιγμή που δίνει στον Κερέμ την επιστολή με την παραίτησή της, μαθαίνει πως ο γάμος του ματαιώθηκε.

Ο Εμιρχάν μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του

Κι ενώ όλα είναι έτοιμα για τον γάμο των Κερέμ και Παρλά στην σειρά Elif, την τελευταία στιγμή εκείνη αρνείται να παντρευτεί και φεύγει καταρρακωμένη. Ακόμα ένα σχέδιο της Κιγιμέτ πετυχαίνει και μαζί με τον γιο της ετοιμάζουν το επόμενο, ακόμα πιο επικίνδυνο, βήμα τους!

Παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας Χακτανίρ, όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο του Κερέμ και της Παρλά. Η Κιγιμέτ αρπάζει την ευκαιρία και δείχνει χαρούμενη και στο πλευρό της Παρλά. Την ετοιμάζει νύφη και η κοπέλα της λέει: «Πόσο σας ευχαριστώ για όλα! Αν δεν ήσασταν εσείς τώρα, δεν θα παντρευόμουν τον Κερέμ! Σας έχω σαν μητέρα μου και θα ήθελα να με συνοδεύσετε», της λέει και η Κιγιμέτ δέχεται. Στη συνέχεια ο μπαμπάς της Παρλά της τηλεφωνεί και η Κιγιμέτ βγαίνει έξω από το δωμάτιο.

Η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά είναι έτοιμες και περιμένουν τον Κερέμ, αλλά δεν χαίρονται με την εξέλιξη αυτή. Ωστόσο δεν το δείχνουν. Όλη η οικογένεια μαζί με τη Μελέκ και την Ελίφ πάνε στο μέρος όπου θα τελεστεί ο γάμος. Καθώς περιμένουν τη σειρά τους, η Παρλά εντοπίζει τον Τσαγκλάρ. Εκείνος καταφέρνει να τη βρει μόνη της και την απειλεί με το ηχητικό ντοκουμέντο που έχει στα χέρια του, όπου μιλάει για την ψεύτικη αναπηρία της. «Γιατί το κάνεις αυτό; Τι θέλεις; Χρήματα; Μπορώ να σου δώσω», του λέει, αλλά εκείνος την αιφνιδιάζει: «Όχι, αυτή τη φορά δεν θέλω χρήματα! Θέλω να πας μέσα και να μη δεχτείς τον γάμο με τον Κερέμ».

Την ίδια ώρα η Ασλί είναι καταρρακωμένη από τον γάμο! Στη διάρκεια του γάμου η Παρλά τελικά αρνείται να παντρευτεί τον Κερέμ και όλοι σοκάρονται - δείτε βίντεο . «Τι σημαίνει αυτό; Παίζεις μαζί μας;», της λέει η Χουμεϊρά και εκείνη φωνάζει: «Δεν θέλω να παντρευτώ, αφήστε με πια» και φεύγει. Ο Κερέμ τρέχει πίσω της και ζητάει εξηγήσεις, αλλά εκείνη δεν του λέει την αλήθεια. Η Ματσιντέ νιώθει ζάλη και η Κιγιμέτ με τον Μαχίρ απολαμβάνουν την κατάντια της οικογένειας.

Την ίδια ώρα η σκηνή κάνει flashback στο τηλεφώνημα της Παρλά και του πατέρα της, όπου η Κιγιμέτ την άκουσε να του λέει: «Σε λίγες ώρες θα είμαι η κυρία του σπιτιού. Η Κιγιμέτ είναι η μόνη που με εμπιστεύεται, αλλά να είσαι σίγουρος πως θα είναι η πρώτη που θα διώξω από εδώ μέσα». Η Κιγιμέτ συνειδητοποιεί πως η κοπέλα τη χρησιμοποιεί για το δικό της όφελος. Πίσω στο τώρα, η Κιγιμέτ δίνει λεφτά στον Τσαγκλάρ και εκείνος της δίνει το κινητό με την ηχογράφηση και τη διαβεβαιώνει πως δεν έχει αντίγραφο.

Τα μέλη της οικογένειας Χακτανίρ είναι ακόμα ταραγμένα από τον τρόπο με τον οποίο έφυγε η Παρλά από τον γάμο. Η Κιγιμέτ είναι πολύ ευχαριστημένη με την κατάσταση, αλλά προκαλείται ένταση με τη Χουμεϊρά. Ο Μαχίρ μιλάει με τη μητέρα του για όσα συνέβησαν, όταν την πηγαίνει να συναντήσει την Παρλά, η οποία κάθεται στην ακτή και κλαίει γι’ αυτό που αναγκάστηκε να κάνει. Παρόλα αυτά, ο Κερέμ δεν είναι θλιμμένος, μια και δεν ήταν ερωτευμένος με την Παρλά. Η στάση του και τα αισθήματά του για την Παρλά βοηθούν και τη Ματσιντέ να ξεπεράσει το περιστατικό.

Η Ασλί αποφασίζει να παραιτηθεί

Μπιρτσέ συνεχίζει να καταπιέζει τα αισθήματά της για τον Ακίν, καθώς τον θεωρεί αναξιόπιστο και εκείνος απογοητεύεται όταν την ακούει να μιλάει για εκείνον στη Φιλίζ και θυμώνει μαζί της. Η Ασλί δεν γνωρίζει πως ο γάμος του Κερέμ και της Παρλά τελικά δεν έγινε και αποφασίζει μάλιστα να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να μείνει μακριά από εκείνον. Μπαίνει στο γραφείο του και πάει να του δώσει το χαρτί της παραίτησης, όταν μαθαίνει πως τελικά ο γάμος ακυρώθηκε! Η Ασλί κρύβει την επιστολή της παραίτησής της. Όλοι στην εταιρεία εργάζονται για την επικείμενη επίδειξη μόδας και η Ασλί και ο Κερέμ έρχονται πιο κοντά. Από την άλλη, η Μπιρτσέ και ο Ακίν ζηλεύουν ο ένας τον άλλο. Η Ασλί καλεί την Ελίφ στην επίδειξη μόδας και η Μελέκ της ετοιμάζει ένα καινούριο φόρεμα με τη βοήθεια της Χουμεϊρά.

Ο Τουφάν λέει στον Εμιρχάν ότι είναι ο πατέρας του

Ο Εμιρχάν μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του στην σειρά Elif

Η Ματσιντέ μιλάει με την Κιγιμέτ και κανονίζουν να πάνε για εξετάσεις, όταν τις ακούει η Χουμεϊρά και αναρωτιέται τι συμβαίνει. Η Ματσιντέ συνεχίζει να κρατάει κρυφή την ασθένειά της από την κόρη της. Στο μεταξύ, η Παρλά είναι απελπισμένη και κανένας από τους φίλους της δεν είναι διατεθειμένος να τη βοηθήσει και ζητάει από τη Κιγιμέτ να συναντηθούν. «Θα έρθω, αλλά με φέρνεις σε δύσκολη θέση, αν μάθουν ότι μιλάμε κρυφά», της λέει.

Η Παρλά της ζητάει βοήθεια για να κερδίσει ξανά τον Κερέμ: «Πώς θα τον κάνω να με συγχωρέσει; Ήταν πολύ άσχημο αυτό που του έκανε και δεν ξέρω πώς να τον προσεγγίσω ξανά» και η Κιγιμέτ της απαντάει: «Είναι όλοι τους πολύ θυμωμένοι μαζί σου! Δεν νομίζω ότι θα σε συγχωρέσει! Αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμία λύση».

Στο μεταξύ ο Μαχίρ συναντάει τη Μελέκ και εκείνη θέλει να απολογηθεί που η οικογένεια Χακτανίρ την ξέρει ως Σερτσέ» και εκείνος της απαντάει: «Δεν χρειάζεται να μου απολογηθείς για τίποτα! Καταλαβαίνω πως χρησιμοποιείς άλλο όνομα για να προστατεύσεις εσένα και την Ελίφ. Το μυστικό σου μαζί μου είναι ασφαλές» και στη συνέχεια κάνει μια εξομολόγηση στη Μελέκ για τα παιδικά του χρόνια. Η Ματσιντέ λέει χαρούμενη στην Κιγιμέτ πως οι εξετάσεις της έδειξαν πως η κατάστασή της είναι σταθερή και δεν έχει χειροτερεύσει.

Η Κιγιμέτ κλείνεται στο δωμάτιό της και έξαλλη σπάει πράγματα, ενώ τηλεφωνεί στον Μαχίρ και εκείνος δεν της απαντάει. Συνεχίζει να τον παίρνει μέχρι που εκείνος το σηκώνει και του ζητάει να βρεθούν. Εκεί είναι έξω φρενών: «Βγήκαν οι εξετάσεις της Ματσιντέ και αντί να χειροτερεύει, εκείνη είναι σταθερή! Τόσα σχέδια κάναμε και δεν πέφτουν με τίποτα! Σε προετοίμαζα χρόνια για αυτή τη στιγμή, βρες ένα σχέδιο να τους τελειώσουμε για πάντα», του λέει. Ο Μαχίρ έχει καταστρώσει ένα φοβερό σχέδιο εκδίκησης. Σκοπεύει να βάλει ναρκωτικά στα φορτηγά που μεταφέρουν τα ρούχα της εταιρείας Χακτανίρ στην Ευρώπη.

Ο Τασκίν, ο άνθρωπος στον οποίο έχει αναθέσει τη δουλειά αυτή, καταφέρνει να βάλει τα ναρκωτικά στο φορτηγό χωρίς να τον δει κανείς. Ο Κερέμ μαθαίνει πως η Ράνα ζήτησε κάποιες αλλαγές να γίνουν μια μέρα πριν από την επίδειξη και έρχεται αντιμέτωπος μαζί της και της λέει σε έντονο ύφος πως θα πρέπει να σταματήσει να μπαίνει στον δρόμο του, μόνο και μόνο για να κάνει τους άλλους να την προσέξουν. Ο Κερέμ αλλά και όλοι δουλεύουν σκληρά για να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα. Όμως, κανείς δεν φαντάζεται τα ύπουλα σχέδια που στήνονται εναντίον τους. Η Κιγιμέτ είναι έτοιμη να πάρει την εκδίκησή της και κάνει τις τελευταίες συνεννοήσεις με τον γιο της. Ενα τηλεφώνημα αρκεί για να καταστρέψει την οικογένεια Χακτανίρ.

O Εμιρχάν μαθαίνει όλη την αλήθεια

Στο μεταξύ, ο Τουφάν είναι γεμάτος οργή επειδή χάνει οριστικά τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν και είναι αποφασισμένος να κερδίσει ξανά ό,τι είναι δικό του. Θεωρεί πως ο Σαφάκ και η Λεμάν στέκονται εμπόδιο. Η Λεμάν δεν ενδιαφέρεται για κανέναν άλλον πέρα από τον γιο της: «Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά μπροστά μου! Δεν πρόκειται να σε βοηθήσω ποτέ ξανά», του λέει η Λεμάν κρατώντας μαχαίρι. Όμως ο Τουφάν έχει εκνευριστεί με όλους και κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στον Εμιρχάν: «Μη με φοβάσαι! Δεν πρόκειται να σου κάνω ποτέ κακό γιατί είμαι ο μπαμπάς σου». Ο Εμιρχάν μαθαίνει την αλήθεια και όλα αλλάζουν για εκείνον μετά τα όσα έζησε στα χέρια του.