Φάρμα 2: «Τα έκανες όλα που@@ανα» - Έξαλλη η Σάσα Μπάστα με την Αθανασία

«Ένα θέατρο του παραλόγου κι όλα γίνονταν από πίσω μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: «Τα έκανες όλα που@@ανα» - Έξαλλη η Σάσα Μπάστα με την Αθανασία

Χαμός επικράτησε στο αποψινό (19/1) επεισόδιο της Φάρμας, τόσο με τον τραυματισμό του Αστρινού, όσο και με την έντονη λογομαχία μεταξύ της Σάσας Μπάστα και της Αθανασίας Τσουμελέκα.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την τραγουδίστρια για τις εκκρεμότητες που έχει με την συμπαίκτριά της, με την ίδια να γίνεται έξαλλη.

«Μου μετέφεραν πολλοί τι συνέβη. Όταν έφυγα από το σπίτι, είχα πάρει αγάπη και με το που γυρνώ μαθαίνω ότι έχει γίνει συζήτηση ότι η κυρία Τσουμελέκα με απωθούσε, δεν με ήθελε για φίλη και δεν μπορούσε να μου το δείξει… Γιατί δεν τα είπε μπροστά μου ενώ όταν έφυγα, μου έλεγε πως με αγαπά;

Την ημέρα της μονομαχίας έπιασε τα χέρια μου κι έκλαιγε με αναφιλητά κι έλεγε δεν θέλω να φύγεις… Ένα θέατρο του παραλόγου κι όλα γίνονταν από πίσω μου… Δεν θέλω να μιλήσουμε, εμένα δεν μου κάνει. Μπορούσες να μου τα πεις αυτά την εβδομάδα πριν παίξω κι εσύ προτίμησες να τα κάνεις όλα π…α γιατί δεν περίμενες ότι θα γυρίσω» κατέληξε η Σάσα Μπάστα.

Τα νεύρα της Μπάστα με την Τσουμελέκα στην Φάρμα 2

Συγκινημένη η Σάσα Μπάστα με την απουσία της Ηλιάδη - «Ακόμα την ψάχνω»

Στην Φάρμα έχει επιστρέψει η Σάσα Μπάστα η οποία αποκάλυψε στο (18/1) επεισόδιο πως χαίρεται για την επιστροφή της στο παιχνίδι αλλά της λείπει η Αγγελική Ηλιάδη.

"Μου έλειψε η Φάρμα, μου έλειψαν τα πάντα. Φαντάσου ότι σήμερα έφαγα φακιές και δεν παραπονέθηκα καθόλου. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι λείπει η Αγγελική. Ακόμα την ψάχνω, γιατί καθόταν εδώ δίπλα μου και πειράζαμε η μια την άλλη και περνάγαμε χρόνο μαζί. Από εκεί και πέρα, ήμουν σε μια άλλη Φάρμα και μπήκα σε μια άλλη Φάρμα.

Έμαθα για πολλά πράγματα, που είπώθηκαν για εμένα από συγκεκριμένα άτομα, πίσω από την πλάτη μου και η αλήθεια είναι ότι με έχει ενοχλήσει και με έχει κουράσει πολύ όλο αυτό. Ήξερα ότι η Αγγελική θα ήταν η μόνη που θα με υποστήριζε και επειδή τώρα λείπει, θα ήθελα να μου δωθεί κάποια στιγμή η ευκαιρία να υπερασπιστώ και εγώ τον εαυτό μου", είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.