Η αρχή της τραγωδίας: "Κρίμα που σε αγάπησα" - Οριστικός χωρισμός στον Σασμό

Οι σημερινές 20/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αρχή της τραγωδίας:

Η αρχή της τραγωδίας στον Σασμό ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη 20/1. Λίγο πριν έρθει το τέλος του Πέτρου, ο Αστέρης θα χωρίσει οριστικά από την Αργυρώ με πολύ άσχημο τρόπο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 78

Το νέο για τη σχέση της Μαρίνας με τον Αντώνη έχει πέσει σαν βόμβα στο σπίτι της Καλλιόπης εξοργίζοντας τον Αστέρη. Η Μαρίνα βρίσκει τον Αντώνη για να του ζητήσει βοήθεια αλλά η συζήτησή τους καταλήγει σε καυγά.

Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου της Θοδώρας και του Γιώργη συνεχίζονται σε γιορτινό κλίμα, ο Αστέρης ζητάει εξηγήσεις από την Αργυρώ. Η σύγχυσή του και ο θυμός του θα τον οδηγήσει σε βίαια ξεσπάσματα.

Αυτό είναι το μέλλον των ζευγαριών του Σασμού

ΠΕΤΡΟΣ - ΣΕΜΙΝΑ

Ο θάνατος έρχεται να χωρίσει τη Σεμίνα με τον Πέτρο. Μόλις το ζευγάρι ξαναβρίσκει τα πατήματά του, ο Αστέρης δολοφονεί τον Πέτρο (που λέγεται πως μπαίνει στο Survivor μετά το θάνατο του) μπροστά στα μάτια της Σεμίνας. Η κοπέλα βυθίζεται στο πένθος και την απελπισία. Αυτό που έγινε δεν μπορεί να το αντέξει. Αφού λέει την αλήθεια στην Αργυρώ για το πώς έγινε το φονικό, αποφασίζει να μη μείνει ούτε λεπτό στον τόπο που έζησε τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωή της και εξαφανίζεται.

ΑΡΓΥΡΩ - ΑΣΤΕΡΗΣ

Ο χωρισμός είναι αναπόφεκτός για την Αργυρώ και τον Αστέρη. Η Αργυρώ μετά τον θάνατο του Πέτρου ορκίζεται εκδίκηση. Ο Αστέρης στην αρχή κρύβεται σε μια σπηλιά όπου τον πήγαινε μικρό ο πατέρας του, καθώς φοβούνται τα αντίποινα από τα ξαδέλφια του Πέτρου που έχουν έρθει από το Ηράκλειο. Ομως δεν αντέχει άλλο και παραδίνεται στην αστυνομία (μάλιστα θα τον καρφώσει ο Μαθιός). Η Αργυρώ πέφτει σε βαθειά κατάθλιψη και για μέρες δεν τρώει και δεν πίνει. Είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της και εκεί μέσα στην πίκρα και τις τύψεις προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Η μάνα της τη βρίσκει μέσα στα αίματα και στην κυριολεξία τη σώζουν την τελευταία στιγμή. Ο Αστέρης καταλήγει στη φυλακή, όπου έκεί τον περιμένουν άλλα, ενώ η Μαρίνα απόφασίζει να πάρει το μοναδικό παιδί που της απόμεινε και να φύγει....

ΜΑΡΙΝΑ - ΑΝΤΩΝΗΣ

Η Μαρίνα έχει γίνει σκιά του εαυτού της. Σπαράζει για τον θάνατο του γιου της και προσπαθεί να σώσει την κόρη της από ένα νέο φονικό. Ο τόπος πια δεν τη χωράει. Το μόνο που σκέφτεται είναι να φύγει. Ετσι παίρνει την Αργυρώ και φεύγουν μακριά από την Κρήτη. Ο Αντώνης μένει πίσω. Ξέρει ότι την έχασε για πάντα και δεν τολμά ούτε καν να τη ρωτήσει πού θα πάει. Ομως, πάντα θα την έχει στην καρδιά του. Οσο η Μαρίνα θα βρίσκεται μακριά, αυτός θα τη σκέφτεται και θα προσπαθεί να μαθαίνει χωρίς εκείνη να ξέρει τίποτα.

ΜΑΘΙΟΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ο Μαθιός βασανίζεται από τις τύψεις μετά τον φόνο που έκανε ο αδελφός του. Η μόνη του παρηγοριά είναι η Βασιλική, όπου πηγαίνει αφού φυγαδεύει τον Αστέρη και καταρρέει στην αγκαλιά της. Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να σώσει τον αδελφό του, αλλά και να μείνει και κοντά στη Βασιλική και τον Νικηφόρο. Ο κρυφός δεσμός τους θα παραμείνει μυστικός για πολλά ακόμα χρόνια...

Αυτό είναι το μέλλον Μαθιού και Βασιλικής στη σειρά Σασμός

ΣΤΕΛΛΑ – ΑΓΓΕΛΟΣ

Η Στέλλα θα αναλάβει την υπεράσπιση του Αστέρη και θα δώσει ελαφρυντικά για το φονικό. Αυτό και μόνο θα φέρει μεγάλη ένταση στη σχέση της με τον Αγγελο, καθώς πιστεύει ότι ακόμα έχει αισθήματα γι’ αυτόν και η ζήλεια του δεν τον αφήνει να δει την πραγματικότητα. Μάλιστα, όταν η Στέλλα επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή και προσπαθεί να τον πείσει να της πει ακριβώς τι έγινε τη στιγμή του φόνου, ο Αγγελος θα της κάνει μεγάλη σκηνή και οι δυό τους θα έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση.

ΘΟΔΩΡΑ - ΓΙΩΡΓΗΣ

Ο γάμος της Θοδώρας με τον Γιώργη μετά τα γεγονότα κρέμεται από μια κλωστή. Ο θρήνος της κοπέλας για τον Πέτρο και μάλιστα την ημέρα του γάμου της εξοργίζει τον Γιώργη, ο οποίος δηλώνει στον πατέρα της ότι τον ξεφτίλισε και ότι θα τη χωρίσει μόλις περάσουν τρεις μήνες. Ομως τα γεγονότα θα τον προλάβουν. Η Θοδώρα είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του. Εκείνη δεν είναι σίγουρη αν το θέλει, αλλά ο Γιώργης μόλις το μάθει θα αλλάξει στάση και συμπεριφορά. Ομως, το μέλλον τους όπως θα δούμε δεν είναι θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα.