Φάρμα 2 - Αποκλειστικό: Το "καυτό" μπάνιο και το στριπτίζ της Νάιρα

Σε άλλο επίπεδο πλέον!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα 2 - Αποκλειστικό: Το

Πριν από λίγες μέρες, η Φάρμα, υποδέχθηκε τρεις νέους παίκτες, οι οποίοι μπήκαν για να ανακατέψουν λίγο την τράπουλα και να αλλάξουν τις ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες που έχουν μείνει. Μία από αυτούς είναι και η Νάιρα Αλεξοπούλου, η οποία είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και μάλιστα έχει δουλέψει με πολλά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το Youweekly.gr κατάφερε να εξασφαλίσει ένα αποκλειστικό βίντεο από το «καυτό» μπάνιο της Νάιρας, στις πρώτες μέρες της στη Φάρμα, το οποίο μάλιστα δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία. Η Σάσα Μπάστα της ρίχνει το νερό και μία άλλη συμπαίκτριά της, της φτιάχνει το μαγιό για να τονίζει τα οπίσθιά της και στη συνέχεια, την γδύνει, ενώ εκείνη χορεύει. Η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Στα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης έγινε θέμα το αντίστοιχο μπάνιο της Σάσας Μπάστα και της Αγγελικής Ηλιάδη, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα δούμε στο αποψινό (20/1) επεισόδιο της Φάρμας.

Το μπάνιο της Νάιρας στη Φάρμα

Ποια είναι η Νάιρα Αλεξοπούλου

Γεια σας, λέγομαι Νάιρα Αλεξοπούλου, γεννήθηκα στην Αρμενία, στη φάρμα των παππούδων μου και έχω τεράστια αγάπη για τη γη και τα ζώα! Από μικρή, όμως, ήρθα στην Ελλάδα. Προέρχομαι από μουσική οικογένεια με πατέρα δεξιοτέχνη στο βιολί και μητέρα τραγουδίστρια.

Η μεγάλη μου αγάπη είναι το πιάνο με το οποίο ασχολήθηκα από πολύ μικρή ηλικία (5 χρονών). Ασχολούμαι με το τραγούδι επαγγελματικά αρκετά χρόνια και «ανήκω» στο δυναμικό της Heaven Music. Έχω συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως: Βασίλης Καρράς, Λευτέρης Πανταζής, Στέλιος Ρόκκος, Χρήστος Χολίδης κ.α.

Σαν χαρακτήρας είμαι δυναμική και ευαίσθητη, και μου αρέσει να θέτω στον εαυτό μου νέες προκλήσεις για να ξεπερνάω κάθε φορά τα όριά μου και, με αυτό τον τρόπο, να ανακαλύπτω εμένα!!! Γι’ αυτό ήρθα στη «ΦΑΡΜΑ».

Φάρμα 2 Νάιρα Αλεξοπούλου