Σε ξένα χέρια: Η Τόνια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση με τον Μάνο και να ξεκαθαρίσει τη θέση της

Τι θα γίνει στο αποψινό 24/01 επεισόδιο της σειράς;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια: Η Τόνια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση με τον Μάνο και να ξεκαθαρίσει τη θέση της

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 24/01 επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια», αφού ο Μάνος παρασύρθηκε και φίλησε την Τόνια. Σήμερα πρόκειται να παρακολουθήσουμε την Τόνια να προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση που έχει προκύψει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σε Ξένα Χέρια»

Επεισόδιο 72

Η Τόνια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα κατάσταση με τον Μάνο και να ξεκαθαρίσει τη θέση της, μόνο που σύντομα συνειδητοποιεί πως δεν είναι απόλυτα σίγουρη ποια είναι η θέση της: τραύματα από το παρελθόν, δυσκολίες του παρόντος, συνθέτουν ένα κουβάρι που πρέπει να ξεμπλέξει. Αντίστοιχα, ο Μάνος προσπαθεί να ακολουθήσει τη φωνή της λογικής. Πρώτα, όμως, οφείλει μια συζήτηση από καρδιάς στον πατέρα του. Η Μάρω βρίσκεται για τα καλά μπλεγμένη στα δίχτυα της αστυνομίας και ο Χρύσανθος συνειδητοποιεί ότι καταζητείται. Ο θάνατος της θείας Ντόρας ανάβει στον Λουδοβίκο φωτιές κι αυτός με τη σειρά του, παρασύρει στα προβλήματά του τη Σούλα. Κι όσο συμβαίνουν αυτά, η Διώνη καλείται να αντιμετωπίσει το προσωπικό της δράμα.

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 73

Ο Χρύσανθος, καταζητούμενος από την αστυνομία, ψάχνει να βρει καταφύγιο, ενώ η Μαριτίνα με τον Πάρη προσπαθούν να εξιχνιάσουν το μυστήριο με τη διάρρηξη στο αυτοκίνητο του Μάνου. Ο Λουδοβίκος πείθει τη Σούλα να τον συνοδεύσει στην κηδεία της θείας του παριστάνοντας τη σύζυγό του, ενώ ο Φεγκούδης τής ζητάει να τον βοηθήσει για να επανορθώσει το κακό που έχει προκαλέσει στη ζωή του Μάνου. Πώς θα αντιδράσει ο Μάνος όταν καταλάβει ότι υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν ότι το μωρό δεν είναι δικό του; Ποιο μυστικό κρύβει ο Πιπερόπουλος σε σχέση με τη μεταβίβαση του ποσοστού που έχει κάνει στην Μαριτίνα;