Φάρμα 2: Ξέσπασε στο κλάμα η Ανίτα Μουτσάι

Δεν άντεξε το ψυχολογικό βάρος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ξέσπασε στο κλάμα η Ανίτα Μουτσάι

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στην Φάρμα 2 καθώς όπως είδαμε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός του ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ωστόσο, πριν από λίγο η Ανίτα Μουτσάι ξέσπασε σε κλάματα καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός πως υπάρχει και δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το ξέσπασμα της Ανίτας στην Φάρμα 2

Έτσι, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στη κάμερα: «Εντάξει, εννοείται πως πρέπει να έχεις στρατηγική αλλά ίσως να μην κάνω εγώ για αυτά”. Όταν άκουσα ότι δυο άνθρωποι θα ψηφιστούν, μου φάνηκε λίγο… Όχι, λέω όχι… Γιατί εγώ δεν θα το έκανα όσο και αν η Σάσα μου το ζητούσε. Θα έκαιγα την ψήφο μου».

Στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου πρώην παίκτρια της “Φάρμας”

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα οδηγήθηκε πρώην παίκτρια της Φάρμας έπειτα από κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας στιγμές από την πρώτη κιόλας στιγμή μέχρι και όταν έκανε εισαγωγή.

Ο λόγος για την Κρίστυ Λυκοπούλου, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και της έγινε εισαγωγή, καθώς όπως προαναφέραμε υπέστη κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου.

«Κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου. Είμαι καλά προς το παρόν και ξέρετε πόσο δυνατή είμαι. Όταν είμαι σε θέση θα απαντήσω σε όλους. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά τας», έγραψε η πρώην παίκτρια της Φάρμας σε μια από τις αναρτήσεις μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου πρώην παίκτρια της “Φάρμας”

Στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου η πρώην παίκτρια της “Φάρμας” Λυκοπούλου

Στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου η Λυκοπούλου

Με κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου η πρώην παίκτρια της “Φάρμας” Λυκοπούλου

Κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου “Φάρμα” Λυκοπούλου