DWTS - highlights τελικού 28/1: Ο σούπερ Κοκλώνης και το ζευγάρι που κέρδισε το τρόπαιο

Όσα είδαμε το βράδυ της Παρασκευής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
DWTS - highlights τελικού 28/1: Ο σούπερ Κοκλώνης και το ζευγάρι που κέρδισε το τρόπαιο

Το βράδυ της Παρασκευής 28/1 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Dancing with the Stars. Καλεσμένος βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ στο τέλος ανακοινώθηκε το ζευγάρι που κέρδισε το τρόπαιο.

Τα 28/1 highlights του τελικού του DWTS

"Έκλεψε" τις εντυπώσεις η Βίκυ Καγιά στην έναρξη του show

Πριν από λίγο ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, ο μεγάλος τελικός του Dancing With the Stars όπου είδαμε την Βίκυ Καγιά με τον Λάμπρο Φισφή να λένε την πρώτη "Καλησπέρα" στους τηλεθεατές μαζί με τον αγαπημένο τους guest, Νίκο Κοκλώνη.

Απόψε, η γνωστή παρουσιάστρια όπως φαίνεται ξεπέρασε τον εαυτό της και φόρεσε ένα πραγματικά εντυπωσιακό φόρεμα που κατάφερε να "κεντρίσει" για άλλη μια φορά την προσοχή.

Αποθεώθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη η Βασιλική Μιλλούση - «Μπράβο στην πιο σέξι μαμά»

Η Βασιλική Μιλλούση μαζί με τον Μαξίμ φάνηκε πως τα έδωσαν όλα καθώς όπως είδαμε αποθεώθηκε για τα καλά από την επιτροπή, ειδικά από τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπράβο στην πιο σέξι μαμά της ελληνικής τηλεόρασης», με εκείνη να κοκκινίζει ακόμη περισσότερο.

Συγκινήθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου - Έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος της χορογραφίας

Ένα από τα ζευγάρια του μεγάλου τελικού είναι και η Τζώρτζια Γεωργίου μαζί με τον Αλέξανδρο. Ο πρώτος χορός τους ήταν ένα παθιασμένο Αργεντίνικο τάνγκο, το οποίο και πραγματικά απογείωσαν. Μάλιστα, μετά το τέλος της χορογραφίας, η Τζώρτζια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της.

"Κόλασε" τους κριτές με τον χορό του ο Dominik

Από την άλλη, ο Dominik μαζί με την Ειρήνη κατάφεραν επίσης να "κεντρίσουν" το ενδιαφέρον των κριτών καθώς το χορευτικό ζευγάρι κατάφερε να συγκεντρώσει τρία δεκάρια και δύο εννιάρια από την κριτική επιτροπή.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του χορευτικού show

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι ο μεγάλος νικητής του φετινού «Dancing with the Stars» είναι η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ.

Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του #DWTSgr! Η Τζώρτζια και ο Αλέξανδρος έθεσαν σοβαρή υποψηφιότητα για τον τελικό από τα...

Posted by Dancing With The Stars GR on Friday, January 28, 2022