ALPHA: Αποχωρεί πολυαγαπημένο ζευγάρι από την σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα"

Το κανάλι κάνει ότι μπορεί για να τους κρατήσει και για την 10η σεζόν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHA: Αποχωρεί πολυαγαπημένο ζευγάρι από την σειρά

Η σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" πήρε το "πράσινο φως" για τον 10ο κύκλο. Το επιτυχημένη σήριαλ του ALPHA έκανε πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου 2013, ενώ λόγω της πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, μέσα στο Μάρτιο του 2014 το κανάλι ανανέωσε τη σειρά για ακόμη ένα κύκλο, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου 2014. Στις 31 Μαρτίου 2015, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Ελένη ότι ανανεώθηκε για τρίτη χρονιά. Στις 9 Μαΐου 2016, επιβεβαιώθηκε από το κανάλι ότι η σειρά θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά. Ενώ, στις 6 Μαρτίου 2017, ο Κυριακίδης ανακοίνωσε πως η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη χρονιά.

Τον Μάιο του 2018, το κανάλι είχε αποφασίσει και ανακοίνωσε τη διακοπή της σειράς, ωστόσο τον Ιούνιο του ίδιου έτους ανανεώθηκε για έκτη έπειτα από μεγάλη απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού. Τον Μάιο του 2019, ανακοινώθηκε πως ανανεώθηκε για 7ο κύκλο επεισοδίων, ενώ έναν περίπου χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2020, υπήρξε ανανέωση για 8ο κύκλο. Τον Απρίλιο του 2021, ανανεώθηκε για 9ο κύκλο.

Πάει για 10ο κύκλο η Μουρμούρα με μια μεγάλη απώλεια

Μπορεί λοιπόν η Μουρμούρα να πάει και για 10η σεζόν, ωστόσο, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρι αποφάσισε να αποχωρήσει έπειτα από 4 χρόνια που παίζουν στην σειρά. Ο λόγος για τους Μαρία Χάνου και Σπύρο Χατζηαγγελάκη, οι οποίοι δηλώνουν πως δεν θέλουν να συνεχίσουν προκειμένου να μην ταυτιστούν με τους συγκεκριμένους ρόλους.

Ωστόσο, ο ALPHA κάνει προσπάθειες για να τους πείσει να μείνουν στην σειρά!

To σημερινό 3/2 επεισόδιο της Μουρμούρας

Επεισόδιο 31

Ο σκηνοθέτης του σήριαλ της Βούλας βλέπει στο πρόσωπο του Μηνά έναν ήρωα της σειράς και του προτείνει να τον υποδυθεί... Η κυρία Σοφία έρχεται για τρισάγιο του άντρα της παρέα με ένα κουνέλι. Που ο Άλκης επιμένει πως είναι ο μπαμπάς του Μπάμπη... Η Καίτη προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να κάνουν ένα τεστ για να μάθουν καλύτερα ο ένας τον άλλον, αγνοεί ωστόσο κάτι πολύ σημαντικό για κείνον... O Άγγελος μαθαίνει ότι ο ξενώνας κινδυνεύει να κλείσει από δικό του λάθος και παθαίνει πανικό ενώ η Βέλη προσπαθεί να τον ηρεμήσει...