Φάρμα 2: "Έσκασε" η ανακοίνωση για το ριάλιτι - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2:

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης της «Φάρμας 2» να είναι αρκετά απογοητευτικά για τον ΑΝΤ1, ωστόσο οι εξελίξεις στο σπίτι των παικτών δεν έχουν τέλος καθώς όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια οι ισορροπίες έχουν αλλάξει για τα καλά μετά από τον έντονο καυγά.

Τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της Φάρμας 2;

Παρασκευή 18/02

Όλοι οι παίκτες περιμένουν ότι η Νάιρα, που αποχώρησε, θα κάνει την ανατροπή και δεν θα αφήσει ΑΡΧΗΓΟ τον Κουτσαβάκη. Για τη Νάιρα, όμως, η ανατροπή είναι να δώσει το «χρίσμα» στον Κουτσαβάκη, όπως και κάνει, «γκρεμίζοντας» τις ελπίδες για μια ήσυχη εβδομάδα στη ΦΑΡΜΑ.

Μετά την ανακοίνωση του νέου αρχηγού, ο Κουτσαβάκης και ο Αστρινός προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους και όλα δείχνουν ότι το κλίμα εξομαλύνεται. Ο Κουτσαβάκης δηλώνει ότι θα είναι ευγενικός και ότι δεν θα κάνει, πλέον, τρέλες. Τα κορίτσια, όμως, για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους κρύβουν κάποιες από τις προμήθειες.

Σάββατο 18/02

Η Αγγελική ανησυχεί για την κατάστασής μετά τον τραυματισμό και φεύγει για το νοσοκομείο.

Ο Κουτσαβάκης έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά της Αθανασίας και κάνει μια συζήτηση μαζί της ώστε να λύσουν τα θέματα που έχουν προκύψει στη σχέση τους. Η Αθανασία πιστεύει ότι θα δώσει σε αυτήν τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ.

Ο Αστρινός θεωρεί ότι έχουν χαμένη την ΑΠΟΣΤΟΛΗ εξαιτίας του Κουτσαβάκη.

Κυριακή 20/02

Πριν τη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ, το βασικό θέμα των συζητήσεων μεταξύ των παικτών είναι, γι’ άλλη μια φορά, οι χειρισμοί του Κουτσαβάκη και η επεισοδιακή αρχηγία του, ενώ καταστρώνεται και η στρατηγική για τον νέο αρχηγό.

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει και ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ. Τι θα τους ανακοινώσει; Τα κατάφεραν με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ; Λίγο πριν το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με τον Σάκη στον ΑΧΥΡΩΝΑ, η πόρτα της ΦΑΡΜΑΣ ανοίγει για να υποδεχτεί δύο νέους παίκτες, τη Φανή Χαλκιά και τον Γιάννη Γιαννούλη.

Μπαίνουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι - Πασίγνωστοι αθλητές και οι δύο

Μετά τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για χάρη της Φάρμας, το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να υποδεχθεί δύο νέους παίκτες, οι οποίοι μάλιστα είναι πασίγνωστοι και πολύ επιτυχημένοι αθλητές. Πρόκειται σίγουρα για δύο προσθήκες που θα αναβαθμίσουν πολύ το καστ του παιχνιδιού.

Ο λόγος για τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά και τον επιτυχημένο παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, Γιάννη Γιαννούλη.

Φανή Χαλκιά

Φάρμα Φανή Χαλκιά

Γεια σας, είμαι η Φανή Χαλκιά. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι ότι είμαι μητέρα δύο παιδιών. Αγαπώ πολύ τη φύση και γι’ αυτό το λόγο είμαι εθελόντρια στην «Οργάνωση Γη» που ασχολείται με την εκπαίδευση για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών.

Έχω σπουδάσει Διεθνολόγος, αλλά και δημοσιογράφος. Είμαι αθλήτρια του στίβου και το 2004 κέρδισα Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Γιάννης Γιαννούλης

Φάρμα Γιάνννης Γιαννούλης

Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά και μεγάλωσα στην Καρδίτσα. Έχω μια αδερφή, την Έβελυν, και είμαι πατέρας 3 παιδιών, του Νικόλα, της Στελίνας και της Μαρίας. Όταν ήμουν 16 ετών, μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω μπάσκετ στον ΠΑΟΚ. Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ.

Έπαιξα επαγγελματικό μπάσκετ από το 1994 έως το 2011, σε Ελλάδα και Ευρώπη και τώρα είμαι ιδιοκτήτης site, του G-point.gr και του MyCity.com.gr. Έχω ύψος 2.08μ. και βάρος 116 κιλά.