Survivor 5 - highlights 20/2: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και οι τσακωμοί σε Διάσημους και Μαχητές

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 20/2: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και οι τσακωμοί σε Διάσημους και Μαχητές

Χαμός επικράτησε στο χθεσινοβραδινό (20/2) επεισόδιο του Survivor 5, λόγω των τσακωμών που σημειώθηκαν, αλλά και στον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση που βγήκε στο συμβούλιο του νησιού μετά την ψηφοφορία.

Τα 20/2 highlights του Survivor 5

"Έχω αρχίσει να ανησυχώ πάρα πολύ" - Δύσκολες ώρες για την Μυριέλλα Κουρεντή

Καθόλου καλά δεν είναι ψυχολογικά τις τελευταίες μέρες η Μυριέλλα Κουρεντή, καθώς όπως αποκάλυψε, δεν μπορεί καθόλου να κοιμηθεί, εξαιτίας μερικών συμπαικτών της που ροχαλίζουν όλο το βράδυ.

Η ηθοποιός λοιπόν τόνισε στην κάμερα πως έχει αρχίσει να ανησυχεί πάρα πολύ με αυτήν την κατάσταση και πως ψυχολογικά είναι ράκος.

«Εδώ και κάποιες μέρες δεν κοιμάμαι. Έχει γίνει πολύ έντονο από τα ροχαλητά που ακούω. Έχω αρχίσει και ανησυχώ πάρα πολύ γιατί ακόμα και όταν με παίρνει ο ύπνος, βλέπω πολύ άσχημους εφιάλτες. Η ψυχολογία είναι αλληλένδετη με τον ύπνο και το φαγητό σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι θα γίνει… Ειλικρινά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση νομίζω ότι θα πέσω κάτω. Δεν μπορώ άλλο! Ψυχολογικά δεν μπορώ! Είμαι ράκος, είμαι ράκος», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι από τα άτομα που δεν εμπλέκονται στα πηγαδάκια» - Ο Ανδρέας "άδειασε" τους Μαχητές

Δεν έχει γίνει όπως φαίνεται ακόμα "ένα" ο Ανδρέας με την ομάδα του, τους Μαχητές, καθώς όπως δήλωσε, θεωρεί ακράδαντα πως είναι ο πιο εύκολος στόχος, καθώς δεν εμπλέκεται στα πηγαδάκια.

Ο ίδιος ωστόσο τόνισε πως δεν θα αγωνιστεί καθώς έκανε ράμματα, ωστόσο θα εμψυχώνει την ομάδα του από τον πάγκο, παρά τα όσα γίνονται.

«Δυστυχώς για εμένα δεν μπορώ να αγωνιστώ καθώς έκανα ράμματα εχθές… θα βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ από τον πάγκο, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε στον αγώνα ασυλίας καθώς έχω φάει με το κουτάλι πλέον τι θα πει υποψήφιος και όσο και αν ακούω θετικά σχόλια καθημερινά είμαι από τα άτομα που δεν εμπλέκονται στα πηγαδάκια…. πάντα θα είμαι πιθανός στόχος αν χαθεί μία από τις δύο ασυλίες» δήλωσε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

«Με θεωρούν υποδεέστερο» - Έντονο ξέσπασμα από τον Τάκη κατά των Διάσημων

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας, με αφορμή μερικές συμπεριφορές της ομάδας του, δηλαδή των Διάσημων.

Λίγο λοιπόν μετά τον τσακωμό του με τον Σάκη, ο ίδιος θεωρεί ότι οι Διάσημοι τον θεωρούν υποδεέστερο για αυτό και δεν τον εμπιστεύονται.

«Σήμερα πάω να αγωνιστώ στον πρώτο αγώνα ασυλίας. Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και στον πρώτο αγώνα όπου εγώ θα μπορώ να ψηφιστώ από τους συμπαίκτες μου αν κρίνουν αυτοί. Εγώ εκτιμώ ότι είμαι πολύ δυνατό μέλος, φέρνω νίκες και δείχνω ότι είμαι ικανός να ανταπεξέλθω.

Τώρα αν οι συμπαίκτες μου αποφασίσουν να με βγάλουν υποψήφιο, θεωρώ ότι αυτό θα είναι μειονέκτημα για την ομάδα. Ίσως υπάρχουν κάποιες στρατηγικές. Οι σχέσεις μου με την ομάδα πλέον, κάθε μέρα που περνάει, είναι λίγο ομαλές αλλά ακόμα δείχνουν ότι δεν με εμπιστεύονται. Μένω αμέτοχος από όλες τις συζητήσεις, ενώ προσφέρω σε όλα. Δεν μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που βλέπω. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ντόμπρος άνθρωπος. Κάνω υπομονή! Την οργή μου την κάνω πάθος και συνεχίζω.

Δεν μου δίνουν την απαραίτητη σημασία γιατί δεν με εμπιστεύονται. Έχω έρθει σε μια ομάδα που είναι διάσημοι, εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτούς. Με θεωρούν υποδεέστερο αλλά θα δείξω στο μέλλον ότι είμαστε ίσοι προς ίσοι μέσα στο παιχνίδι», είπε ενοχλημένος.

Κατέρρευσαν στον στίβο μάχης Μυριέλλα και Βρισηίδα! Έτρεξαν κατευθείαν οι γιατροί

Για την ασυλία αγωνίστηκαν Μαχητές και Διάσημοι, ωστόσο ο στίβος μάχης είναι αρκετά δύσκολος και απαιτητικός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τόσο η Μυριέλλα όσο και η Βρισηίδα να καταρρεύσουν την ώρα που έπαιζαν.

Είμαστε και οι δυο αδύναμες. «Εγώ ήμουν χθες με ορό και εσύ είσαι για δυο μέρες χάλια και αδύναμη», είπε η Μυριέλλα ενώ η Βρισήιδα ανέφερε: «Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου».

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας έπαιξαν Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους, ενώ μάλιστα κατά την διάρκεια του αγώνα κατέρρευσαν η Μυριέλλα και η Βρισηίδα.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-7 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

"Σκοτώθηκαν" οι Διάσημοι με την Μυριέλλα - «Της λες ένα πράγμα και λέει δέκα»

Ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας ολοκληρώθηκε, με την ομάδα των Μαχητών να είναι αυτή που το κέρδισε. Ωστόσο, αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού, ακολούθησε ο κακός χαμός.

Συγκεκριμένα, σχεδόν όλοι οι Διάσημοι τα έβαλαν με την Μυριέλλα, καθώς παρόλο που δεν ήταν καλά, επέλεξε να αγωνιστεί, χωρίς όμως να φέρνει κάποια νίκη.

Αφού λοιπόν έχασαν με σκορ 10-7, η ομάδα μεταξύ άλλων άρχισε να φωνάζει και να δηλώνει πως πρέπει να ακούει και να μην κάνει πάντα του κεφαλιού της, μιας και επηρεάζει όλη την ομάδα. Ο Άρης ήταν από τους παίκτες που έγινε αρκετά έξαλλος, με τον ίδιο να την κατηγορεί πως της λένε 1 πράγμα και αυτή απαντάει με 10.

«Γιώργο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το συγχωρήσω σε κανέναν άνθρωπο. Το να λες ένα και αν λέει δέκα! Αυτό συμβαίνει όλη την ημέρα με την Μυριέλλα. Της λες ένα και λέει δέκα! Δεν σταματάει ποτέ! Ποτέ, ποτέ! Να πει μια φορά, «έχεις δίκιο» και να φύγει! Θα της πεις ένα και άδικο να έχει θα σου πει εκατό! Δεν σταματάει. Όλη την ημέρα αυτό το πράγμα. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα! Το να λέμε δέκα πράγματα. Ξεκάθαρα πρέπει να ακούμε όλοι. Κάποιες φορές και γω δεν ακούω αλλά πρέπει να μου δώσουν μία στο κεφάλι για να ακούσω» είπε ο ποδοσφαιριστής.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Λίγο λοιπόν μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι Διάσημοι πήγαν ξανά να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να παλέψουν για την ατομική ασυλία.

Τελικά, ο παίκτης που την κέρδισε ήταν ο Άρης, ο οποίος για αυτήν την εβδομάδα δεν κινδυνεύει να ψηφιστεί από την ομάδα της για αποχώρηση.

"Σφαγή" στο συμβούλιο μεταξύ Σπύρου και Ασημίνας - «Πρόσεχε τα λόγια σου, δεν ανέχομαι αλητείες»

Ο κακός χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού μεταξύ της Ασημίνας και του Σπύρου, δύο παίκτες που οι σχέσεις τους πλέον είναι πιο κακές από ποτέ. Μπορεί οι Μαχητές να πήγαν ως θεατές, ωστόσο τα νεύρα και οι εντάσεις δεν έλειψαν.

«Δεν μπορώ να ανεχτώ την ασέβεια της Ασημίνας στο πρόσωπο μου. Δεν μπορώ να ανεχτώ να με βρίζει χυδαία και κατάφορα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Να με εκθέτει πανελλήνια χωρίς κανέναν λόγο και χωρίς να ξέρω τι σκοπό έχει. Αν δεν της αρέσει η παρουσία μου στο παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να με ψηφίσει ανά πάσα. Δεν μπορώ να ανεχτώ την αλητεία και την αγένεια της σε κανένα φάσμα.

Την ασέβεια της αυτή στο πρόσωπο μου διότι πραγματικά δεν την έχω πειράξει πουθενά και σε τίποτα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζει με ψέματα, να καταστρώνει σχέδια ψεύτικα και να με εκθέτει στο πανελλήνιο. Με βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο σε όλη την Ελλάδα! Για να καταφέρει τι; Να ρίξει φως κάπου αλλού, σε μια τάχα μου στημένη βόμβα για να ξεχαστούν τα άλλα. Ακόμα και αυτή συμπεριφορά της δείχνει με αλητεία το πόσο ήθελε να καλύψει την κλοπή των προμηθειών της ομάδας μας τόσο καιρό», ανέφερε ενοχλημένος ο Σπύρος για την Ασημίνα.

Εκείνη από πλευρά της είπε: «Δεν θέλω να κρατήσω τίποτα μανιάτικο, ο Σπύρος όμως μπορεί να το κάνει. Σπύρο μου, εσύ, προσπαθείς να μαυρίσεις την εικόνα μου στο παιχνίδι και προσπαθείς να πεις λόγια που δεν έχω πει. Όλο αυτό το θέμα με κουράζει και αλήθεια δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».

«Πρόσεχε τα λόγια σου! Σε ακούω κόσμος και δεν ανέχομαι αλητείες στο όνομα μου. Δεν θέλω ούτε καλημέρα γιατί και αυτήν μπορεί να την πάρει και να την κάνει χίλια δυο ψέματα! Δεν θέλω αν την βλέπω καν μπροστά μου που μου το παίζει και αθώα» απάντησε ο ίδιος.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση επέλεξαν οι Διάσημοι, μιας και ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Διάσημοι λοιπόν αφού πρώτα συζήτησαν στην παραλία το σκεπτικό τους αλλά και ποιους παίκτες αναμένεται να ψηφίσουν, έφτασαν στο συμβούλιο μαζί με τους Μαχητές προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία.

Τελικά, το όνομα που βγήκε από την κάλπη ήταν αυτό του Σάκη Αρσενίου, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια το spoil του Youweekly.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως πρόκειται για μια μιλημένη ψηφοφορία και πως οι ψήφοι προέρχονται από μια συγκεκριμένη κλίκα, μιας και αγωνιστικά είναι καλός. Αμέσως μετά, ακολούθησε μια μεγάλη ένταση μεταξύ εκείνου και του Τάκη, δύο παίκτες που φαίνεται πως δεν τα πάνε καθόλου καλά, κάτι που πυροδότησε ακόμα περισσότερα τα πράγματα, με την Ευρυδίκη να στήνει στον τοίχο μερικούς συμπαίκτες της αλλά και την Μυριέλλα να τονίζει πως ξαφνικά οι υποτιθέμενοι φίλοι της την κράζουν πισώπλατα.