Elif - αποκλειστικό: Η Λεμάν διώχνει την Αλέβ από το σπίτι της

Και έχει να γίνει χαμός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif - αποκλειστικό: Η Λεμάν διώχνει την Αλέβ από το σπίτι της

Στην Elif, όπως διαβάζουμε στο νέο τεύχος του TV24, ο Σαφάκ ετοιμάζει τα πράγματα του να φύγει από το σπίτι επειδή η Λεμάν δεν εγκρίνει τον γάμο του με τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί της Ζουλιντέ για να συμφιλιωθούν. Η Αλέβ το μαθαίνει και θυμώνει. Πηγαίνει να βρει τον Τουφάν και του λέει όσα συνέβησαν. Ο Τουφάν σκέφτεται το επόμενο βήμα του.

Η στιγμή που η Λεμάν διώχνει την Αλέβ από το σπίτι της στην Elif

Ο Τουφάν λέει στον Σαφάκ όλα όσα έγιναν και ρίχνει το φταίξιμο στην Αλέβ. Ο Σαφάκ διώχνει την Αλέβ από το σπίτι, ενώ η Λεμάν φαίνεται να είναι αθώα μετά τα λόγια του Τουφάν. Η Αλέβ δεν έχει πού να πάει (δείτε εδώ πώς θα τους εκδικηθεί για το κακό που της έκαναν). Η Μελέκ βρίσκει στο δωμάτιο της Κιγιμέτ τα χάπια της Ματσιντέ και πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Η Κιγιμέτ απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων στο δείπνο όταν λέει χαριτωμένες ιστορίες από την παιδική τους ηλικία με τη Ματσιντέ. Κερδίζει τις καρδιές όλων και η Μελέκ δεν μπορεί να πιστέψει ότι κανείς δεν βλέπει τον αληθινό της χαρακτήρα και θυμώνει γι’ αυτό. Η Λεμάν κατηγορεί την Αλέβ για όσα πήγαν στραβά και χαίρεται που την έδιωξε από το σπίτι της.

Elif Αλέβ Λεμάν

Ο Μαχίρ καταλαβαίνει πως χωρίς να το θέλει έχει μπλέξει τη Μελέκ με τα πανούργα σχέδια της μητέρας του. Η Αλέβ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στη Ζουλιντέ. Ο Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ για να της πει πως μπορούν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για τον γάμο τους και η Αλέβ σοκάρεται.

Η μεγάλη μέρα επιτέλους φτάνει. Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πρόκειται να παντρευτούν και είναι ενθουσιασμένοι. Ολα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για εκείνους. Ακόμα και η Λεμάν έχει σταματήσει να συμπεριφέρεται άσχημα και φαίνεται να αποδέχεται την κατάσταση, αν και εξακολουθεί να μην είναι ευχαριστημένη με το πώς έχουν έρθει τα πράγματα.