MasterChef 6: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box της εβδομάδας

Κέρδισε το πολυπόθητο αβαντάζ στο τεστ δημιουργικότητας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box της εβδομάδας

Σε ένα διαφορετικό Mystery Box διαγωνίστηκαν οι παίκτες στο αποψινό 14/3 επεισόδιο του MasterChef 6. Οι παίκτες κλήθηκαν μόλις άνοιξαν τα κουτιά τους να μαγειρέψουν τελικά σε φυάλες υγραερίου αντί για τις κουζίνες τους και όπως φαίνεται η παραγωγή έλαβε και αυτή ένα ''τσουχτερό'' λογαριασμό από την ΔΕΗ.

Οι παίκτες με τα καλύτερα πιάτα ήταν ο Τζόναθαν, ο Γρηγόρης, ο Νίκος, ο Ιταλός και ο Βασίλης, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν τους κριτές να δοκιμάσουν τα πιάτα τους, με την νίκη να απολαμβάνει τελικά ο τελευταίος. Ο Βασίλης Μπόλλος, λοιπόν, πήρε το επικείμενο αβαντάζ στο τεστ δημιουργικότητας που ακολούθησε.

Η νίκη του Βασίλη Μπόλλου στο Mystery Box του MAsterChef 6

Ο επικός διάλογος του Νικήτα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Στο πρώτο Mystery Box για αυτή την εβδομάδα αγωνίζονται οι παίκτες του MasterChef 6 απόψε 14/3. Η προσπάθεια που ήταν η καλύτερη ήταν και αυτή που πήρε το αβαντάζ στο επικείμενο τεστ δημιουργικότητας, με το καλύτερο πιάτο που θα προκύψει να παίρνει την μόνιμη κάρτα ασυλίας.

Την ίδια ώρα που οι παίκτες πάλευαν εναντίον του χρόνου που είχαν στην απαιτητική δοκιμασία του τεστ δημιουργικότητας, οι κριτές πέρασαν από τους πάγκους τον επίδοξων σεφ για να τους επιθεωρήσουν. τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναρωτήθηκε πλησιάζοντας τον Νικήτα, ποιο κομμάτι θα αντιπροσώπευε τον κάθε κριτή με τον διάλογό τους να είναι απολαυστικός.

«Τον κύριο Κοντιζά τον βάζω στην γκιζόμπα, εσάς σε σάλσα αλλά δεν μπορείς να κουνήσεις τα πόδια σου και τον κύριο Ιωαννίδη θα τον έβαζα για ευρωπαϊκούς, τάνγκο, βαλς», είπε ο Νικήτας με τον κριτή να απαντάει:

«Καμιά ζεϊμπεκιά δεν θα ρίξουμε;».

«Μια ζεϊμπεκιά σου πάει έχεις το ύψος», είπε με χιούμορ ο διαγωνιζόμενος στον αγαπημένο κριτή του MasterChef.