Γη της Ελιάς: Πυρ και μανία η Αρετή - Ψάχνει να βρει τη γυναίκα που είδε με το Στάθη

Ποιος την είδε και δε τη φοβήθηκε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Πυρ και μανία η Αρετή - Ψάχνει να βρει τη γυναίκα που είδε με το Στάθη

Συγκλονίζουν και αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Στα τελευταία επεισόδια, εμβρόντητοι είναι όλοι στη μικρή κοινωνία της Μάνης, μετά τα μαντάτα πως η Μαρίνα σκότωσε έναν άνθρωπο, πάνω στην ταραχή της, προκειμένου να μην τη βιάσει.

Ο Μάνος την ίδια ώρα είναι απαρηγόρητος και σε μαύρα χάλια, καθώς εκείνος και όλοι οι κοντινοί της κάνουν ότι μπορούν για να την βοηθήσουν να ξεμπλέξει από το φόνο. Την ίδια ώρα όμως, αναβρασμός επικρατεί και στο σπίτι των Καπερνάρων.

"Καίγεται" η Αρετή προκειμένου να μάθει με ποια βγαίνει ο Στάθης

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν τα τραγικά γεγονότα με τη Μαρίνα, η Εύα ψάχνει για μόνιμο κατάλυμα στη Μάνη, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με την ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει, ωστόσο αγνοεί πως η Αρετή την αναζητά παντού!

Μπορεί η Αρετή να μαλάκωσε λίγο με το θέμα της Βασιλικής και του μωρού, καθώς είδαμε επιτέλους τη χαμένη τρυφερή της πλευρά, ωστόσο ο άνθρωπος δύσκολα αλλάζει! Μετά την Ιουλία που θεώρησε πως είχε ξεφορτωθεί, σειρά έχει η Εύα, η μυστηριώδης γυναίκα που είδε στο πλευρό του πρώην συζύγου της, και είναι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να μάθει ποια είναι και τι γυρεύει στη Μάνη. Θα μάθει τελικά;

Ο Ισίδωρος στο πλευρό της Μαρίνας - Τον "παραδέχτηκε" το Twitter

Σε σοκ βρίσκονται όλοι στη Γη της Ελιάς, μετά από την επίθεση που δέχτηκε η άτυχη Μαρίνα και με το γεγονός του ότι σκότωσε τον έναν από τους δυο άνδρες και οδηγήθηκε στο κρατητήριο. Η υπόθεσή της να φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολη και ο Μάνος βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση καθώς δεν ξέρει τι να κάνει για να τη γλυτώσει.

Ο Ισίδωρος, που από την αρχή της σχέσης του Μάνου με την Μαρίνα, είχε δηλώσει πως είναι αντίθετος στο να προχωρήσουν μαζί, και σχεδόν την κατηγόρησε, πριν πληροφορηθεί για το τι ακριβώς συνέβη και την οδήγησε σε αυτήν την πράξη, φαίνεται πως έβαλε μυαλό και άλλαξε ριζικά στάση!

Ο Ισίδωρος, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ότι οι δυο άνδρες θέλησαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά, σε μια συνομιλία που είχε με τον Ιάκωβο, την στήριξε απόλυτα, λέγοντας ότι καλά έκανε που αμύνθηκε και που σκότωσε τον έναν από τους δυο, μιας και τους χαρακτήρισε "καθάρματα".

Oι χρήστες του Twitter "υποκλίθηκαν" στην στάση του, μιας και δεν περίμεναν με τίποτα τέτοια "αλλαγή πλεύσης" από τον Ισίδωρο, μιας και ο ίδιος έχει δείξει πολλές φορές το πόσο σκληρός χαρακτήρας είναι.

undefinedΣτο πλευρό της Μαρίνας ο Ισίδωρος

Ο Ισίδωρος στο Twitter