Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Υπάρχουν φαντάσματα στο σπίτι της Βούλας και του Μηνά;

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 17/3

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Υπάρχουν φαντάσματα στο σπίτι της Βούλας και του Μηνά;

Στο σημερινό 17/3 επεισόδιο της σειράς του Alpha, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, γίνονται πολλά! Στο σπίτι του νέου ζευγαριού αποφασίστηκε να γίνει μία επιστροφή, ενώ στο σπίτι της Βούλας, η οποία προσπαθούσε να αναθερμάνει την σχέση με τον άντρα της, υπάρχουν φαντάσματα....ή και όχι. Ο Ηλίας και η Καίτη απ΄την άλλη πλευρά επιχειρούν να εμποδίσουν μία οικογενειακή κρίση.

Οι εξελίξεις του σημερινού 17/3 επεισοδίου

Ο Άγγελος και η Βέλη αποφασίζουν ότι θέλουν να επιστρέψει ο Κανάτης στο σπίτι...όμως εκείνον τον ρώτησαν; Και πάνω που ο Μηνάς έχει πειστεί ότι υπάρχουν φαντάσματα, η Βούλα ξεσκεπάζει μια συμμορία που μόνο φανταστική δεν είναι... Η Σοφία μπαίνει σε site γνωριμιών. Κι ενώ ο Μπάμπης και η Ξένια προσπαθούν να την πείσουν να βγει, η Σοφία ανακαλύπτει πως και κάποιος άλλος μπαίνει στο site γνωριμιών... Η Μπία, μητέρα της Καίτης, αποφασίζει να κάνει κάποιες αλλαγές στη ζωή της οι οποίες περιλαμβάνουν ένα... διαζύγιο. Ο Ηλίας και η Καίτη προσπαθούν να σταματήσουν την επερχόμενη οικογενειακή κρίση.

«Ξύπνησα στην εντατική...» - Συγκλονίζει η πρωταγωνίστρια της σειράς

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Κοκκίδου στο Enjoy, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήταν 40 ετών, καθώς και για το πώς την βοήθησαν τα γυρίσματα της «Μουρμούρας» μέσα στην καραντίνα (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι αποχωρεί από τη σειρά).

Πώς περάσατε στην πανδημία;

Ήμουν από τους προνομιούχους. Δύο μήνες έμεινα μέσα στο σπίτι μου στην πρώτη καραντίνα και για μένα αυτό ήταν πολύ περίεργο, έως και ανακουφιστικό. Έπειτα από πολύ καιρό ξεκουράστηκα, πέσανε οι ρυθμοί, κοιμήθηκα κι έκανα την καραντίνα χωρίς άγχος. Τότε ήταν όλα πρωτόγνωρα, έβλεπα και όλα αυτά τα φέρετρα και τις νοσηλείες στην Ιταλία και τρομοκρατήθηκα.

Δεύτερη καραντίνα δεν έκανα, γιατί οι τηλεοπτικές σειρές και τα γυρίσματα δεν σταμάτησαν. Αυτό σου έδινε μια ελευθερία, αλλά πλέον, όταν άκουγες για τόσους νεκρούς καθημερινά, για χιλιάδες κρούσματα, η ψυχολογία ήταν άσχημη. Εν τω μεταξύ στα 40 μου έπαθα μια βαριά πνευμονία. Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε. Ευτυχώς ήταν σχεδόν πλήρης η ίασή μου. Μεγάλο το σοκ απ’ όπου κι αν το πάρεις, από τις μεταλλάξεις, τον εγκλωβισμό, τους εμβολιασμούς, τα κλειστά μαγαζιά, τα θέατρα, τη ζωή χωρίς μουσική.

Ελένη Κοκκίδου πρόβλημα υγείας

Από όπου και να το πάρεις, δεν περάσαμε μια ευτυχισμένη περίοδο και συνεχίζουμε με τη μάσκα παντού. Ευγνωμονώ τον Θεό για τη Μουρμούρα. Το ότι πήγαινα στη δουλειά μου μαζί με κάτι βόλτες στη φύση ήταν η διέξοδός μου. Από εκεί και πέρα, ήμουν και είμαι σε εγρήγορση για το τι συμβαίνει γύρω μας. Δύσκολη η επιβίωση για όλους μας, αλλά δεν πρέπει να επικρατήσει ο διχασμός στην κοινωνία μας.