Μόλις Χθες: Η Σοφία θέλει να μάθει την αλήθεια για το βίντεο - Ο Σπύρος υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει...

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό 28/3 επεισόδιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Η Σοφία θέλει να μάθει την αλήθεια για το βίντεο - Ο Σπύρος υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει...

Ακόμα μία εβδομάδα με ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές μας περιμένει στην καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες! Όπως ήδη έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια, η Έλενα προσπαθεί να πείσει για την ασθένεια της αλλά για κακή της τύχη αρχίζουν και την υποψιάζονται διάφορα άτομα...μήπως τελικά λέει αλήθεια;

Τι θα δούμε σήμερα 28/3 στο Μόλις Χθες

Ο Δήμος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό του για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του. Ο Σπύρος πιάνει την Έλενα στο γραφείο του και δεν πιστεύει τις δικαιολογίες της. Η Κορίνα και ο Άλκης αισθάνονται οικογένεια με τον μικρό Μάριο αλλά δεν μπορούν να του στερήσουν τη μητέρα του.

Η Δάφνη έχει στα χέρια της το κατεστραμμένο βίντεο που δείχνει τι συνέβη στην πραγματικότητα με τη Σοφία και θέλει να ανακτήσει το περιεχόμενό του για να μάθει επιτέλους την αλήθεια. Ο Σπύρος αρχίζει να υποψιάζεται σοβαρά την Έλενα. Ο Στέφανος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Ορέστη εναντίον του Σπύρου. Ο Χρήστος και η Κέλλυ παντρεύονται. Η Βάσια βρίσκει αποδεικτικά στοιχεία για τη στημένη απιστία του Ορέστη.

«Ο Φιλιππίδης το έκανε επίτηδες» - Η δηλώσεις της ηθοποιού της σειράς Μαριάννα Τουμασάτου

Καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και σε μία συνήθεια που είχε προκειμένου να την εκνευρίζει.

Η ηθοποιός τον τελευταίο καιρό έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές για το κίνημα Me Too καθώς και για τις γυναικοκτονίες (δείτε εδώ την ανάρτηση κόλαφο που έκανε πριν λίγο καιρό).

«Εγώ πάντα όταν είμαι σε μια δουλειά, παρακαλώ τους ανθρώπους, γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα και μου έρχεται εμετός δεν είναι καπρίτσιο, να μην μασάνε κι έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση. Θεωρώ ότι ο Φιλιππίδης το έκανε επίτηδες, δεν θα υπογράψω. Ότι ήταν να πω το είπα κι ότι κατάλαβε κατάλαβε. Έτσι κι αλλιώς μεγαλώνοντας, αποφεύγω να έρχομαι σε επαφή με αρνητικά πράγματα. Κάποια στιγμή θα την έβγαζε την τσίχλα.

Είναι πάρα πολύ εύκολο να λέω ότι εμένα δεν με πείραξε ποτέ κανείς… μπορεί να έτυχε, να ήσουν τυχερή, να μην άρεσες, μπορεί χίλια δυο. Πιστεύω ότι άνθρωποι έχουν κατηγορηθεί για την παραβίαση του FIR άλλων ανθρώπων και δεν έχουν μετανοήσει δεν νομίζω ότι δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.