Μόλις Χθες: H Έλενα έχει παραδοθεί στην ασθένεια της, ή και όχι;

Έχει όντως συμπτώματα ή είναι ψέματα; Θα το ανακαλύψουμε απόψε 24/3

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: H Έλενα έχει παραδοθεί στην ασθένεια της, ή και όχι;

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ Μόλις Χθες, και κάθε φορά μας αφήνουν με κομμένη την ανάσα! Όπως έχουμε ήδη δει, η Λήδα έψαχνε απεγνωσμένα να βρει ένα διαβατήριο και μία ταυτότητα, την ίδια στιγμή που η Μαρία δεν έχει πεισθεί για την ασθένεια της Έλενας και για να βεβαιωθεί πως είναι έτσι τα πράγματα επισκέπτονται ένα γιατρό.

Όσα θα δούμε απόψε 24/3 στο Μόλις Χθες

Ο Χρήστος λέει στην Κέλλυ ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της αλλά εκείνη δεν θέλει να πληγωθεί ξανά. Ο Σπύρος επιστρέφει την Κατερίνα αλλά ο Μιχάλης δεν θα το αφήσει έτσι. Ο Μιχάλης αποδεικνύει στον Σπύρο ότι μπορεί κι εκείνος να γίνει επικίνδυνος, αν το θελήσει.

Η Έλενα αρχίζει να έχει συμπτώματα από την ασθένειά της, είναι όμως έτσι; Τα ψέματα που έχει πει ως τώρα την έχουν παγιδέψει. Ο Αντώνης εξηγεί στον Ιάσονα γιατί θέλει να τα έχει καλά με τον Σπύρο ενώ η Άννα έχει προβλήματα με την εγκυμοσύνη της.

Η πρωταγωνίστρια του Μόλις Χθες Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει- «Αν θέλει κάποιος να με θίξει, ας το κάνει»

Στο περιοδικό «ΕΓΩ» παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη η Μαριάννα Τουμασάτου η μεταξύ άλλων μίλησε για το αν έχει βιώσει τις καλές εποχές της «χρυσής» τηλεόρασης και για το αν έχει λάβει αγενή σχόλια στα social media. Δείτε επίσης εδώ τον κούκλο αδερφό της.

Έχετε βιώσει τις καλές εποχές της «χρυσής» τηλεόρασης;

Κατεξοχήν ναι. Είμαι από τα πολύ τυχερά άτομα, γιατί είμαι στην ιδιωτική τηλεόραση, από την πρώτη μέρα της ύπαρξής της. Θυμάμαι τα μεγάλα τα πάρτι που έκανε ο ΑΝΤ1 στο Γκλοφ της Γλυφάδας με 5.000 καλεσμένους, γιγαντοοθόνες να δείχνουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, το MEGA να κάνει πρωτοχρονιάτικα πάρτι που όμοιά τους να μην υπάρχουν, κ.α.

Οπότε αισθάνεστε κι ευλογημένη που βγάλατε κάποια καλά χρήματα από την τηλεόραση;

Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Μπορεί να έχεις βγάλει κάποια χρήματα και να μην αισθάνεσαι ευλογημένη. Εγώ αισθάνομαι ευλογημένη γιατί έχω κι εγώ και οι άνθρωποι που αγαπάω την υγεία τους. Οι ευλογίες είναι πολύ συγκεκριμένες για μένα.

Έχετε λάβει ποτέ αγενή σχόλια στα social media, κι αν ναι πώς έχετε αντιδράσει;

Επειδή δε τα πολυδιαβάζω -έως και καθόλου- έχω πετύχει σχόλια, περισσότερο για την κοινωνική και πολιτική μου θέση, παρά για την υποκριτική μου. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να με βλέπουν και το καταλαβαίνω. Κι εμένα υπάρχουν ηθοποιοί ή τραγουδιστές που δεν είναι του γούστου μου.

Δεν μπορείς άλλωστε να αρέσεις σε όλους. Αν θέλει κάποιος να με θίξει, ας το κάνει. Εγώ απλά θα γυρίσω την πλάτη μου και θα πάω παρακάτω. Δεν μου έχει τύχει όμως κάτι πολύ σοβαρό.

Τι μπορεί να σας βγάλει εκτός εαυτού και να σας εξοργίσει;

Η αδικία, πάρα πολύ και όλοι όσοι νομίζουν ότι ηγούνται λόγω εξουσίας και χρήματος. Όλοι αυτοί που έχουν χρήματα και εκμεταλλεύονται ανθρώπους που υπομένουν, γιατί έχουν ανάγκη.

Κοιτάζοντας τον εαυτό σας στον καθρέπτη, τι θα συμβουλεύατε την Μαριάννα, ως ηθοποιό και ως γυναίκα;

Να προσέχει τον εαυτό της… Δεν είμαστε μόνο γυναίκες, μόνο μανάδες, μόνο ηθοποιοί. Είμαστε ένας συνδυασμός πραγμάτων, στιγμών και δραστηριοτήτων. Άλλες φορές υπερέχει το ένα χαρακτηριστικό κι άλλοτε το άλλο, για να υπάρχει και μία ισορροπία.