Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή έρχεται αντιμέτωπη με μία συγκλονιστική αποκάλυψη - Ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν

Μην χάσετε την συγκλονιστική συνέχεια απόψε 30/3!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή έρχεται αντιμέτωπη με μία συγκλονιστική αποκάλυψη - Ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν

Συλλήψεις, αρραβώνες και πολλές ανατροπές μας ετοιμάζουν και για αυτήν την εβδομάδα οι Άγριες Μέλισσες, και η αγωνία φτάνει στο κόκκινο μέχρι να τις δούμε! Η Δρόσω και ο Κωνσταντής όπως είδαμε μετά από δυσκολίες και χίλια εμπόδια επιτέλους αρραβωνιάζονται αλλά η χαρά δεν κρατάει και πολύ καθώς όλοι αναστατώνονται μετά από την είδηση της εξαφάνισης του Ζάχου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Όσα θα δούμε απόψε στις 22:30 στις Άγριες Μέλισσες

Η Ζωή με την Αιμιλία βρίσκονται αντιμέτωπες με τη συγκλονιστική αλήθεια που τους αποκαλύπτει ο Θάνου. Ο Λευτέρης αναθαρρεί καθώς βλέπει πως υπάρχει ελπίδα να απαλλαγούν από τον Ακύλα και προσπαθεί να μιλήσει και στην Κορίνα που είναι μπερδεμένη με όσα γίνονται. Ο Μελέτης αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Ακύλα στην προσπάθειά τους να αποφυλακιστούν, παρά τις αντιρρήσεις του Δούκα. Θα τα καταφέρουν;

Η εξαφάνιση του Ζάχου ταράζει τους αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσταντή. Η Μυρσίνη με τον Δούκα αποφασίζουν να κάνουν ακόμα μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους. Ο Πέτρος δέχεται ένα αναπάντεχο πακέτο με πληροφορίες, οι οποίες θα ανατρέψουν όσα ήξεραν.

Η Ασημίνα συγκρούεται με τη Ρένα που αναγκάζεται να υποχωρήσει. Ο Ακύλας ζητά βοήθεια από πολύ ψηλά, την ίδια στιγμή που ο Δούκας ζητά την αποπομπή του από το συμβούλιο. Η Ζωή βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη που θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν.

Θρήνος για τους Σεβαστούς - Νεκρός ο...

Τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς “Αγριες μέλισσες” εξασφάλισε το TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα και σας τις παρουσιάζει πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Ένας θάνατος, μια επανασύνδεση, ένας πόλεμος που μαίνεται και το αμαρτωλό παρελθόν είναι μερικά από τα στοιχεία που θα σας συγκλονίσουν.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Δούκας βλέποντας τον Ακύλα να είναι ανίκητος, αποφασίζει να προβεί σε μία κίνηση-ματ προκειμένου να σώσει την τεράστια περιουσία του. Έτσι προτείνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή να τους παραχωρήσει τα πάντα και εκείνοι ξαφνιάζονται με την πρόταση αυτή. Ωστόσο σκέφτονται να το συζητήσουν πρώτα με τις αδελφές Σταμίρη για να πάρουν τη γνώμη τους, αλλά και για να μην υπάρξουν τυχόν παρεξηγήσεις. Παράλληλα μετά τις αποκαλύψεις του Ακύλα για την κρυφή συνεργασία με τη Μυρσίνη, ο γάμος του Δούκα περνάει ξανά κρίση και αυτή τη φορά μοιάζει να είναι οριστικό το τέλμα, στο οποίο έχουν έρθει. Όμως, τα πάντα ανατρέπονται όταν ο Χαρίλαος Μόρτζος πεθαίνει καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Τόσο η δική του οικογένεια όσο και των Σεβαστών (δείτε τι θα τους συμβεί στο φινάλε) σοκάρεται από τις εξελίξεις αυτές και φυσικά ο θρήνος για όλους είναι βαρύς.