Γη της Ελιάς: Νέες συγκρούσεις στην οικογένεια Βρεττάκου

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού (7/4) επεισοδίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Νέες συγκρούσεις στην οικογένεια Βρεττάκου

Στο σημερινό (7/4) επεισόδιο της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, οι καταστάσεις ακολουθούν ένα περίεργο μονοπάτι. Πως να μην είναι περίεργο όταν ο Στέφανος, επιτέλους, αφήνει το σπίτι και την μητέρα του; Φτάνει η στιγμή που το μεγάλο μυστικό του Ισίδωρου αποκαλύπτεται στον άλλο αδερφό της οικογένειας και τα αδέρφια θα συγκρουστούν για άλλη μία φορά.

Οι εξελίξεις του σημερινού (7/4) επεισοδίου στη Γη της Ελιάς

Ο Ιάκωβος προσκαλεί τον Στάθη να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του, ενώ η Αρετή συναντά την Εύα στο καφενείο και αυτή τη φορά την ξεφτιλίζει δημοσίως.

Η Ιουλία, πιεσμένη από το βάρος του μυστικού που κουβαλάει, αποκαλύπτει τα πάντα για την πλαστή διαθήκη στον Ιάκωβο και πλέον αυτή η ιστορία παίρνει άλλες διστάσεις μέσα στην οικογένεια Βρεττάκου.

Το "κακό μάτι" της Αρετής έκλεψε τις παραστάσεις στο Twitter - Χαμός στα σχόλια

Η Γη της Ελιάς, αναμφίβολα είναι από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού, και από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής της, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που την παρακολουθεί καθημερινά και χωρίς να χάνει επεισόδιο, αλλά και χωρίς να αφήνει ασχολίαστο τίποτα.

Η δίκη του Φίλιππου εκείνη τι στιγμή ήταν σε εξέλιξη και μάλιστα, μετά την κατάθεση της Χάιδως, είδαμε ότι οι ισορροπίες άλλαξαν, μιας και εκείνη, για ακόμα μια φορά, έδρασε ανάλογα με εκείνο που θεωρούσε σωστό, αδιαφορώντας για το εάν θα πάει φυλακή ή όχι. Ο Λυκούργος έγινε έξαλλος μαζί της, μιας και την είχε προειδοποιήσει να μην κάνει αυτό που σκέφτεται, μιας και είναι πολύ πιθανόν να καταδικαστεί για ηθική αυτουργία.

Από την άλλη πλευρά και την οικογένεια των Καπερνάρων, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Στέφανο έπρεπε να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Η Αρετή τότε ξεκίνησε και πάλι τα "μανιάτικα", μιας και πιστέυει ότι το κακό μάτι ευθύνεται, που ο δικηγόρος τους αρρώστησε και έπρεπε να φύγει. Μάλιστα, η ίδια είπε: "Τώρα βρήκε να του έρθει ο στούφος;". Οι χρήστες του Twitter έκαναν το ένα σχόλιο μετά το άλλο, μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα γέλια τους για τις επικές ατάκες της Αρετής.