Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ξεσκεπάζονται οι «μπαγαποντιές» της Βούλας

Όσα θα δούμε απόψε στις 20:00!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ξεσκεπάζονται οι «μπαγαποντιές» της Βούλας

Μετά τα φαντάσματα και τα ανεξήγητα συμβάντα που θεωρεί ο Μηνάς πως συμβαίνουν, στο επεισόδιο της Πέμπτης 14/4 του Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα -για την οποία αποφασίστηκε αν θα συνεχιστεί ή όχι του χρόνου- έρχονται νέες εξελίξεις αλλά και ομηρικοί καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια, όπως στην περίπτωση της Καίτης και του κυρ Ηλία....

Μη χάσετε στις 20:00 στο Μην αρχίζεις την Μουρμούρα

Επεισόδιο 44: Μηνάς και Βούλα έρχονται αντιμέτωποι με ψέματα που, ενώ δεν φαίνεται να τους αφορούν άμεσα, τελικά ξεσκεπάζουν μπαγαποντιές της Βούλας.

Η Ηλίας είναι εξοργισμένος με την Καίτη επειδή είπε κάτι προσωπικό του σε τρίτους. Ωστόσο, πολύ σύντομα η Καίτη θα ανακαλύψει κάτι που ο Ηλίας δεν της είπε ποτέ… Ο λογαριασμός του ρεύματος ήρθε φουσκωμένος και ο Μπάμπης βάζει νέα μέτρα στο σπίτι.

O Αντώνης Αντωνίου αποκαλύπτει για το σίριαλ Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Τον ηθοποιό Αντώνη Αντωνίου στο «Πάμε Δανάη» είδαμε την Τρίτη 15/2 να σχολιάζει για το σίριαλ Μην αρχίζεις την μουρμούρα και για την καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο.

Ο τηλεοπτικός Μηνάς του σίριαλ του Alpha, ζευγάρι με τη Βούλα μας έχει κάνει πολλά βράδια παρέα, απολαμβάνοντας την γλυκιά γκρίνια του ζευγαριού. Οι δύο είναι ζευγάρι και στη ζωή και ίσως γι αυτό κατάφεραν να αποδώσουν με τόση αμεσότητα τη σχέση αυτή (δείτε τι είχε πει με αγάπη για τη γυναίκα του ο ηθοποιός).

Τα χρόνια που μετράει ο ηθοποιός στο χώρο είναι πολλά, με μια μακρά εμπειρία, που έχει να μαρτυρά πολλές ιστορίες θεάτρου!

«Συνεργάζομαι με τη σύζυγό μου, έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες, αλλά υπάρχει κοινός στόχος και αγάπη για το θέατρο. Χάρηκα πολύ όταν η κόρη μου μού είπε ότι θα ασχοληθεί με το θέατρο. Είμαι περήφανος για τη Μιχαέλα, αλλά και για τις άλλες κόρες μου.

Η σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” έχει αγαπηθεί από το κοινό, δύσκολα μπορείς να την εγκαταλείψεις. Παράλληλα με τις σπουδές μου δούλεψα οικοδομή και έφτιαχνα κοσμήματα που τα πούλαγα, έπρεπε να επιβιώσουμε», είπε αρχικά ο Αντώνης Αντωνίου.

Για την ταινία «Παραγγελιά», ο Αντώνης Αντωνίου είπε: «Διεκδίκησα το ρόλο του Νίκου Κοεμτζή στην Παραγγελιά. Όταν ο Παύλος Τάσσιος μού έδωσε το σενάριο ξετρελάθηκα. Μου λέει “σου έχω ένα πολύ καλό ρόλο, τον φίλο του Κοεμτζή”. Του λέω… στοπ! Εγώ θα τον κάνω! Μου λέει “δεν γίνεται, δεν μπορείς”, ήθελε έναν πρωταγωνιστή φίρμα και προόριζε το ρόλο για τον Νίκο Κούρκουλο.

Και για καλή μου τύχη ο Κούρκουλος αρνήθηκε, λέγοντας “εγώ δεν παίζω αυτόν τον εγκληματία”. Μετά πρότεινε το ρόλο και στον Νίκο Ξανθόπουλο, αλλά δεν τα βρήκανε. Και απλώς μια μέρα με πήρε και μου είπε “ετοιμάσου να κάνουμε δοκιμαστικό”. Και κάνουμε τη σκηνή που τον πυροβολούν οι αστυνομικοί και τον πιάνουν. Είδε τη σκηνή, του άρεσε και έτσι πήρα το ρόλο».

«Από τις σειρές που έχω κάνει ξεχωρίζω τους Ψίθυρους Καρδιάς, τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά και τις σειρές με τον Κοκκινόπουλο. Τα γυρίσματα στους Ψίθυρους στα Άνω Λιόσια ήταν περίεργα με τους τσιγγάνους», είπε επίσης ο Αντώνης Αντωνίου.