Η Τούρτα της Μαμάς: Ξεχωριστή βραδιά με εκλεκτή παρέα ετοιμάζει η οικογένεια Βασίλαινα

Άφθονο γέλιο απόψε στις 22:00!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Τούρτα της Μαμάς: Ξεχωριστή βραδιά με εκλεκτή παρέα ετοιμάζει η οικογένεια Βασίλαινα

Ξεκαρδιστικές καταστάσεις και μπόλικες ανατροπές θα δούμε σήμερα σε ένα ακόμη ξεκαρδιστικό επεισόδιο στην κωμική σειρά Η τούρτα της μαμάς, την Πέμπτη 14/4! Η Μαριλού περιμένει επισκέψεις από εκλεκτές παρουσίες και η βραδιά παίρνει μία απρόσμενη τροπή..

Ξεκαρδιστικές εξελίξεις απόψε στην Τούρτα της Μαμάς

Eπεισόδιο 23: Μια βραδιά που δεν μοιάζει με όλες τις άλλες ετοιμάζει η οικογένεια Βασίλαινα. Η Μαριλού έχει καλέσει στο σπίτι τις φίλες από την… καλή κοινωνία, την Έλενα Καστελάνου, πρώην γραμματέα υπουργού του ΠΑΣΟΚ και την Μαρίνα Βέλτσου, αξιωματικό στη ΓΑΔΑ για να παίξουν χαρτιά.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι εκεί για να ζητήσουν κάποια χάρη, να σβηστεί κάποια κλήση αφού οι δυο κυρίες είναι καλά δικτυωμένες.

Η Ευανθία τους ετοιμάζει γαλλικό μενού και ο Τάσος παλεύει να μην ενδώσει στον πειρασμό να παίξει κάτι που τελικά κάνει πάρα τις αντιρρήσεις της οικογένειας. Μάλιστα στήνει ολόκληρη πλεκτάνη ώστε να κερδίζει αφού γενικότερα πάντα χάνει. Θα τα καταφέρει;

«Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ίσοι...» - Η απάντηση του Κώστα Κόκλα για το σάλο με το γκέι φιλί στη σειρά

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 5/4, ο ταλαντούχος ηθοποιός Κώστας Κόκλας. Ο γνωστός ηθοποιός , που πάντα μιλά με ειλικρίνεια, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν την υποκριτική και τις έντονες στιγμές της ζωής του.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κόκλας μίλησε για το γκέι φιλί στη σειρά της ΕΡΤ “Η τούρτα της μαμάς”, στην οποία πρωταγωνιστεί. Να υπενθυμίσουμε πως στον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς, ο στρατιωτικός Πάρης αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με τον σύντροφό του, τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη, όταν αποφάσισαν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης και ακούστηκαν πολλές απόψεις για αυτή την κίνηση.

«Έζησα την ΕΡΤ σε μια περίοδο όπου οι καλλιτέχνες της μαζεύονται στο κυλικείο της. Εμένα οι πρώτες μου δουλειές ήταν στην ΕΡΤ», είπε στην αρχή ο Κώστας Κόκλας και πρόσθεσε στη συνέχεια για την “Τούρτα της μαμάς”: «Με τον Αλέξανδρο Ρήγα ήμασταν μαζί στη σχολή του Εθνικού θεάτρου και συνεργαζόμαστε μαζί τώρα με μεγάλη χαρά και τιμή. Ο Αλέξανδρος έκανε μια πολύ καλή δουλειά.

Η σειρά αυτή έχει σπάσει κατεστημένα, δείχνει με μια άλλη ματιά στον κόσμο το πώς μπορεί να είναι μια οικογένεια, με ισότητα και αγάπη πάντα. Δεν είναι μόνο το φιλί, είναι ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ίσοι μεταξύ μας. Αυτό οφείλουμε να το θυμόμαστε και να το επισημαίνουμε και να το εφαρμόζουμε στη ζωή μας. Περνάμε δύσκολους καιρούς, είναι δύσκολο να λες στα παιδιά να μην κάνουν bullying και γύρω γύρω να γίνονται πόλεμοι και να την πέφτει ο δυνατός στον αδύνατο. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει φυσικά και το σεβόμαστε».