Έσκασε πριν από λίγο - Ευχάριστα νέα για την εκπομπή Δυνατά

Σε πασχαλιάτικη ροή η εκπομπή του Μαραβέγια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έσκασε πριν από λίγο - Ευχάριστα νέα για την εκπομπή Δυνατά

Η εκπομπή Δυνατά του Κωστή Μαραβέγια αναμένεται να τροποποιήσει τη ροή του προγράμματος και αντί των λαμπερών καλεσμένων, που συνήθιζε να φιλοξενεί αυτή τη φορά θα ακολουθήσει εορταστικούς ρυθμούς. Μιας και το Πάσχα έρχεται είναι σύνηθες τα κανάλια να ακολουθούν διαφορετικές γραμμές, με σκοπό να κρατήσουν γιορτινή παρέα στους τηλεθεατές τους.

Έτσι λοιπόν και η ΕΡΤ έχει προγραμματίσει το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου μετά τις 11 το βράδυ να γιορτάσει με καλεσμένη την μοναδική Γλυκερία, η οποία ξέρει πολύ καλά να ξεσηκώνει αλλά και να συγκινεί το κοινό με την μοναδική της χροιά. Οι μουσικοί που θα την πλαισιώνουν θα είναι πολλοί και ίσως απολαύσουμε και τον παρουσιαστή στον κύριο ρόλο του.

Η Γλυκερία στο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ

Ο Κωστής Μαραβέγιας και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του, με επικεφαλής την αγαπημένη Γλυκερία, μας υπόσχονται ένα Πάσχα με «Δυνατά» συναισθήματα.

ΕΡΤ- Δυνατά - Γλυκερία

Τι συμβαίνει με την εκπομπή ''Δυνατά'' του Μαραβέγια στην ΕΡΤ

Στον ρόλο του παρουσιαστή είδαμε φέτος τον Κωστή Μαραβέγια και συγκεκριμένα στην νέα εκπομπή Δυνατά της ΕΡΤ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγε τόσο καλά όπως περίμεναν οι ιθύνοντες του καναλιού, παρόλο που είχε αρκετά ενδιαφέροντες καλεσμένους μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της REAL, η εκπομπή σταματά, ωστόσο ο Κωστής Μαραβέγιας παραμένει στο κανάλι, με το ίδιο να προχωρά σε αναθεώρηση της συνεργασίας με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

undefined

Η συγκεκριμένη εκπομπή αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο, ενώ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχιστεί την νέα σεζόν. Η συνεργασία της ΕΡΤ με τον Κωστή Μαραβέγια, ωστόσο, δεν θα τελειώσει εδώ. Παρότι το Δυατά δεν κατάφερε να αφήσει στο στίγμα που επιθυμούσαν και οι δυο πλευρές, οι σχέσεις παραμένουν ζεστές, καθώς και η πρόθεση της συνέχισης της συνεργασίας και την προσεχή σεζόν.

Ήδη αναζητείται νέος ρόλος για τον Κωστή Μαραβέγια, αναμένονται προτάσεις και από τον ίδιο, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό.