Masterchef 6 highlights 29/4: Ο απίστευτος τσακωμός με τον Δημήτρη Ταϊρίδη και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6 highlights 29/4: Ο απίστευτος τσακωμός με τον Δημήτρη Ταϊρίδη και ο παίκτης που αποχώρησε

Τόσο εντάσεις όσο και ανατροπές είδαμε στο χθεσινό 29/4 επεισόδιο του Masterchef 6 ενώ στο τέλος αποχώρησε ακόμα ένας παίκτης.

Τα 29/4 highlights του Masterchef 6

Η Ελισάβετ ξέσπασε για την συμπεριφορά της Ελπίδας

Στο επεισόδιο του MasteChef, λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης, το βράδυ της Παρασκευής 29/4, οι παίκτες ψηφίστηκαν μεταξύ τους για να αναδείξουν αυτούς που θα αγωνιστούν για να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι.

Η Ελισάβετ δήλωσε πως δεν μπορεί να ψηφίσει την Ελπίδα προς αποχώρηση και λυπάται πολύ γι' αυτό και έτσι ξεκίνησε μία διαμάχη ανάμεσά τους.

Η Ελπίδα ήταν η νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας (δείτε εδώ όσα έγιναν στις 28/4) και διεκδίκησε την ασυλία μαζί με την Ελισάβετ, καθώς ήταν οι δυο, που κατάφεραν να περάσουν στη δεύτερη φάση.

Μετά από την νίκη της Ελπίδας, πολλοί πίστεψαν πως ήταν περίεργο, διότι στην ομαδική δοκιμασία είχε φέρει έναν πολύ χαμηλό βαθμό στο πιάτο που είχε αναλάβει και αυτό σήμαινε για εκείνους πως παρά την πολύ κακή της απόδοση, σκέφτηκε στρατηγικά και θέλησε να διεκδικήσει την ασυλία βάζοντας τα δυνατά της.

Κατά τη ψηφοφορία, η Ελισάβετ της είπε ότι δεν την αντέχει άλλο και πως της κάνει συναισθηματικό πόλεμο συνεχώς σε όλα και το μόνο που κάνει είναι να της ζητά συγγνώμη κάθε φορά, λέγοντάς της ότι δεν έγινε και κάτι.

Σε όσα ανέφερε η Ελισάβετ έδειξαν την υποστήριξή τους η Καλλιόπη και ο Δημήτρης Ταϊρίδης, οι οποίοι και είπαν ότι το έχουν ζήσει και εκείνοι όλο αυτό και ότι απλά η Ελπίδα είναι διπρόσωπη και την ενδιαφέρει μόνο η παραμονή της στον διαγωνισμό.

"Κότες" αποκάλεσε τον Χριστόφορο και τον Νίκο ο Μπόμπαινας- Τους πέταξε ένα καλαμπόκι

Στο (29/4) επεισόδειο του MasteChef, ήρθαν τα πάνω κάτω, καθώς οι παίκτες ήρθαν σε απίστευτη ένταση κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Όπως είδαμε, η Ελισάβετ διαπληκτίστηκε με την Ελπίδα και ξέσπασε νέος καβγάς, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς "Μπόμπαινα". Το Twitter θα "πάρει ξανά φωτιά".

Μετά την λήξη της ψηφοφορίας, λοιπόν, ο Μπόμπενας τα έβαλε με όλους, επειδή ψήφισαν την Ελισάβετ και ξέσπασε απέναντί τους, γιατί ουσιαστικά θεωρεί πως λειτούργησαν στρατηγικά.

Ο Χριστόφορος έχασε τα λογικά του με την συμπεριφορά του Δημήτρη και ξεκίνησε να του φωνάζει δυνατά: «Έλεος ρε μ…α έλεος… Φτάνει τι ψέμα είναι αυτό;».

Οι κριτές προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους παίκτες του MasterChef κι αποχώρησαν, αλλά ο Χριστόφορος συνέχισε:«Αυτό δεν το έχω κάνει σε καμία ψηφοφορία. Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να με επηρεάσουν αλλά δεν θα επηρεαστώ. Τους λέω ότι εγώ ψηφίζω με τα δικά μου γ…α κριτήρια. Δεν θα με αλλάξει κανένας εδώ μέσα.

Έχω προσωπικότητα και χαρακτήρα. Αυτός έχει προσπαθήσει να μου αλλάξει ψηφοφορία. Στα π…α μου θα του το λέω συνέχεια για να καταλάβει. Δεν με αλλάζεις. Αν μου καρφωθεί κάτι, ψηφίζω έτσι. Πάρε το γ…ο το μπλοκάκι και ψήφισέ με.» και ο Ταϊρίδης απάντησε βρίζοντας: ‘Άμα γυρίσω, θα σας γ…ω».

Λίγο πριν αποχωρήσει από την κουζίνα, πέταξε στον Χριστόφορο και στον Νίκο ένα καλαμπόκι και τους αποκάλεσε "κότες".

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε σήμερα 29/4 - Έφυγε με δάκρυα στα μάτια

Η (29/4) δοκιμασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε για το MasterChef, παρά τα ευτράπελα της ημέρας με την διαμάχη ανάμεσα στον Δημήτρη Ταϊρίδη, τον Χριστόφορο Κατσιανά και τον Νίκο Μπέρκα.

Ο παίκτης που αποχώρησε είναι η Ελισάβετ. Κάποιοι από τους παίκτες δυσαρεστήθηκαν πολύ, ενώ άλλοι συνεχίζουν ανενόχλητοι την πορεία τους στο παιχνίδι και προχωρούν με το κεφάλι ψηλά.

Ο Μπόμπαινας προσπάθησε να την υπερασπιστεί , ωστόσο οι κριτές τον σταμάτησαν για να αποφύγουν τυχόν εντάσεις ξανά. Η ίδια έφυγε με δάκρυα στα μάτια, αλλά ελπίζει πως το μέλλον της εκτός του ριάλιτι μαγερικής επιφυλάσσει όμορφα πράγματα.